Една от първите задачи на нашите кандидати в Хасково, когато

...
Една от първите задачи на нашите кандидати в Хасково, когато
Коментари Харесай

Корнелия Нинова в Хасково: Темата за чиста вода и въздух, чиста природа и храна става първостепенна

" Една от първите задания на нашите претенденти в Хасково, когато ги изберете, ще бъде да решат казуса със нечистата вода на Хасково, който стои забранен години наред. В Симеоновград водата е нечиста с манган, в Хасково е нечиста. Навсякъде депата за битови боклуци са претъпкани. Изобщо тематиката за чистия въздух, чиста вода, чиста природа и храна става първостепенна ", това сподели ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, която посети Хасково, с цел да поддържа претендента за кмет, повдигнат от левицата Коста Стоев, листата за общински съветници и претендентите за кметове на обитаеми места.



”Горда съм да заставам паралелно до този екип. Подготвени, умни, честни хора. Те ще работят за добруването на всички вас”, съобщи Нинова.

Тя изясни, че с цел да станат по-евтини услугите, е нужно да спрат да се дават на концесия:„ Когато общинските сдружения извършват тези поръчки, всички комунални услуги ще станат по-евтини – и водата, и сметосъбирането, и другите услуги”.



Нинова бе безапелационна, че е неотложно да се промени централната политика към общините.

" Сега парите от налозите отиват в централния бюджет. Нашето предпочитание е % от налозите, събрани от Хасково, да остава в Хасково, а не да отива в централния бюджет и министър председателят, който и да е той, да не ги раздава еднолично за политически дивиденти. Нашият екип поема уговорката да не подвига локалните налози на хората”, сподели Корнелия Нинова. По тематиката за образованието водачът на левицата прикани междинното професионално обучение да се обвърже с бизнеса.

„ Нека общината в Хасково и бизнесът дружно да си готвят фрагментите, които по-късно да останат тук. Общината ще бъде сътрудник, а не мащеха за дребния и фамилен бизнес ", означи Нинова.

" Партията в Хасково прекара промяната си. Радвам се да ви видя оздравели. На добър час”, приключи тя.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР