Една от първите риалити шоу победителки Кели Кларксън получи звезда

...
Една от първите риалити шоу победителки Кели Кларксън получи звезда
Коментари Харесай

Кели Кларксън вече има звезда на Алеята на славата

Една от първите риалити шоу победителки Кели Кларксън получи звезда на алеята на славата в Холивуд. Важното събитие отбелязва тъкмо 20 години, откакто тя стана първият победител в “American Idol ” в края на първия му сезон през 2002 година Освен обичаните ѝ съдии от шоуто Саймън Коуел, Пола Абдул и Ранди Джаксън момента с нея споделиха и двете ѝ деца.

„ Наистина съм признателна на всички, които способстваха да съм тук, на фамилията ми, което е до мен. Трудно да се опише с думи. Бях на 19, когато започнах и 20 години по-късно за мен това е магически момент. Но за мен най-важното е да мога към момента да назовавам всички тези хора другари и те към момента да участват в моя живот. А и синът ми е тук с мен, а едвам на шест. Радвам се да споделя този миг с всички вас. Мисля, че таман по тази причина съм тук през днешния ден - не просто поради самата мен, а тъй като непрекъснато имам към себе си хора, които ме поддържат, обичат и желаят да трансфорат фантазиите ми в действителност. Както и аз техните ”, съобщи тя.

Днес с изключение на с сполучлива музикална кариера Кели Кларкъон може да се похвали и с това, че води лично ток шоу предаване, което носи името “Шоуто на Kelly Clarkson ”. По-рано този месец започва неговия четвърти сезон.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР