Една от основните задачи на този служебен кабинет беше да

...
Една от основните задачи на този служебен кабинет беше да
Коментари Харесай

Иван Шишков:Една от основните задачи на този служебен кабинет беше да пуснем интерконектора с Гърция

Една от главните задания на този длъжностен кабинет беше да пуснем този план и то безвредно, по всички правила и от 1 октомври да има газ по тръбата. Това и направихме. Това сподели в предаването " Денят онлайн " по Нова Нюз министърът на районното развиване и благоустройството Иван Шишков във връзка стартирането в употреба на интерконектора с Гърция.

Нямаше заплаха планът да се забави, тъй като имахме огромно предпочитание да го приключим. Имахме проект за деяние и вървяхме по него ден по ден. Този резултат обаче изискваше усилена работа всеки ден. От първия ден на този кабинет цялата страна работеше паралелно със строителя, съобщи Шишков.

В отговор на въпрос той сподели, че няма пояснение за какво планът е занимателен в продължение на толкоз години. По думите му планът не е имал нужните документи за стартиране в употреба.

Запретнахме ръкави и събрахме тези документи. Правехме непрекъснати графици за дотъкмяване на строителните действия ден по ден и строителят съумя да приключи обекта. В края на краищата колкото е по-трудно, толкоз е по-сладко, уточни районният министър.

Всяко от предходните държавни управления е дало своя принос за този план, като може би е имало държавни управления, които не са били задоволително дейни, с цел да се приключи той по-бързо, означи Иван Шишков.

Той разяснява още, че съгласно него част от злополуките у нас стават, тъй като пътищата ни са натоварени повече от естественото.

С темповете, които се е строило в последните 10-12 година, няма да ни стигнат 30-35 година да приключим автомагистралите, които са ни нужни. Трябва да стартира да се проектират и строят автомагистралите оптимално бързо.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР