Една от основните теми във френския национален отбор преди двубоя

...
Една от основните теми във френския национален отбор преди двубоя
Коментари Харесай

Дешан предупреди: Левандовски може да направи разликата

Една от главните тематики във френския народен тим преди дуела против Полша от осминафиналите на Световното състезание по футбол в Катар е опазването на звездата на " тайфа полска " Роберт Левандовски, съобщи селекционерът на международните първенци Дидие Дешан. 

" Той е един от най-хубавите централни нападатели в света. Важна част от техния тим е и играе за своите съотборници. Взима присъединяване и в играта в отбрана и постоянно може да направи разликата ", съобщи пред медиите Дешан, представен от Ройтерс.

Специалистът похвали играта в защита на поляците.

" Те се защитаваха през по-голямата част от от мачовете и го правеха сносно. Обичат да играят защитно, само че имат положителни футболисти освен във фаза защита. Погледнете с кого разполагат и в офанзива. Имат извънредно доста опит на интернационално равнище. Камил Глик, Пьотър Желински, Гжегож Криховяк и някои млади играчи демонстрираха, че могат да се оправят. Определено заслужават да доближат до елиминациите. Със сигурност няма да ни бъде елементарно, тъй като всички тимове са добре проведени и футболистите им са от мощни клубове. Моите футболисти знаят какво се изисква от тях и имат задоволително варианти в офанзива ", сподели още Дидие Дешан. 

Двубоят на " петлите " против Полша е в неделя, а спечелилият ще се изправи против Англия или Сенегал на четвъртфиналите на Мондиал 2022. 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР