Една от основните причини, заради които хората се провалят в

...
Една от основните причини, заради които хората се провалят в
Коментари Харесай

Новогодишно предизвикателство: Как да изпълните обещаното

Една от главните аргументи, поради които хората се провалят в обещанията си е техният размер

Обещанията са прекомерно сложни и могат да се реализиран единствено с дълготрайни старания. Това уморява. В един миг ви писва и се предавате. Оставяте ги за някой различен път – за лятото, за следващата година.

За да не се случва, набележете си по-малки стъпки и по-къси периоди във всяко свое заричане

Например имате неприятния табиет да вършиме забележки на обичания и от това пламват свадите, които желаете през тази година да не се случват. Тогава си кажете ’’Обещавам си – до края на февруари няма да му направя нита една забележка, каквото и да се случва ”. Като съумеете, ще разберете, че можете, и ще се ентусиазирате да продължите. Следващата цел е: „ Никакви забележки до Великден! ” Това ще рече до началото на май.

Много постоянно срещана неточност, която води до провал в осъществяването на обещанията, е проектът за фамилния живот, да вземем за пример, да включва повече промени у другите и упования от тях, а не у вас и от вас. Сигурно ви е неприятно за следващ път да прочетете, че това са двете най-главни аргументи за разочарования, само че си е правилно. Та при обещанията мислете на първо място какво ще прекроявате у себе си, а не у обичания, децата, свекървата и така нататък

Не е неприятен метод обаче да въвлечете фамилията в разбора на проблемите и задачите за тази година

Може обичаният да направи същото като вас, като на разум си зададе верните въпроси и си сложи цели, а по-късно седнете дружно да обсъждате. Ако си дадете идентични обещания, ще е доста по-лесно да ги извършите. Включително и когато изискват воля. Примерно ще започнете да спортувате, в случай че взаимно се мотивирате и сръчквате. Същото се отнася за връзките – таман да си повишите звук и едно споглеждане ще ви подсети за обещанието да се сдържате.

Ще е доста потребно и по-големите деца да вземат участие в разискването на обещанията

Особено младежите са едни от нормалните обвинени за атентатори на фамилната естетика, в това число и са причина за разногласия сред мама и тате. Не една и две двойки не са имали сериозна кавга, преди синът или дъщерята да влязат в пубертета.

Все отново внимавайте въпросното разискване да не се трансформира вместо в фамилно обмисляне на мир в фамилен скандал

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР