Една от основните причини пушачите най-накрая да се откажат от

...
Една от основните причини пушачите най-накрая да се откажат от
Коментари Харесай

Как да премахнете миризмата от цигари

Една от главните аргументи пушачите най-сетне да се откажат от навика си е непрекъснатата ужасна миризма от устата, ръцете и косата. И в случай че към момента не можете да се откажете от пушенето, нашите препоръки ще ви оказват помощ най-малко леко да отслабите аромата на тютюна, с цел да не дразните себе си и другите с него.

Премахване на миризмата на цигари от устата

1. Ако постоянно имате подръка четка и паста за зъби, измийте добре зъбите си, както и езика и бузите. Или най-малко изплакнете устата си с вода.

2. Най-популярният и елементарен способ е дъвката. Но не бързайте да се запасите с ментови: колкото и да е необичайно, те са доста посредствени в премахването на миризмата на тютюн. Вашият избор е плодова дъвка.

3. Яжте комат лимон, портокал, грейпфрут, комат твърда ябълка или морков.
Истина ли е, че черният пипер може да ни откаже от ЦИГАРИТЕ
Черният пипер е една от главните подправки в кулинарията. Той обаче може да се употребява и с доста други цели, а освен за овкусяване...
Прочети повече
4. Пийте мощен чай (черен или зелен) или кафе.

5. Сдъвчете карамфил или дафинов лист. Методът е ефикасен, само че доста рядко някой харесва усета на тези подправки, а в офиса да вземем за пример е по-лесно да се откри кафе, в сравнение с тези подправки.

6. Джинджифил. Направете чай с него или дъвчете комат захаросан джинджифил.

Премахване на миризмата на цигари от ръцете

1. Използвайте... трева! Изглежда несъмнено екстравагантно, само че пръстите ви ще миришат доста по-малко.
Най-вредните привички за зъбите
Обърнете внимание на навиците, които са част от всекидневието и все пак могат да повлияят отрицателно на естетиката и функционалността...
Прочети повече
2. Измийте ръцете си със сапун и което е значимо, със студена вода.

3. Антисептичният гел за ръце оказва помощ. Но нормално изсушава кожата, тъй че редувайте този способ с други.

4. Има специфични кремове и гелове за пушачи, само че те не се намират толкоз елементарно на пазара.

5. Разтрийте в ръцете си лимонова или портокалова кора.

6. Измийте ръцете си с утайката от кафе, отстранена от кафеварката.
Пет нездравословни навика, които ни пречат да живеем пълноценно
В живота си вършим много неща, за които не си даваме сметка. Забили сме в работните си задания и проблемите на всекидневието и рядко надиг...
Прочети повече
Премахване на миризмата на цигари от косата

1. Можете да предотвратите абсорбирането на миризма в косата си, в случай че преди да отидете в стаята за пушене, я съберете на кок или сплетете стегната плитка, сложите качулка или шапка.

2. Можете да заглушите миризмата на цигари с нормалната тоалетна вода. Напръскайте я върху гребена и срешете косата си. Само не прекалявайте: прекомерно мощният мирис на парфюм ще пречи на другите по същия метод като миризмата на тютюн.

3. Ако разполагате с малко време и не е нужно да се грижите за стилизирането, можете да освежите косата си със изсъхнал шампоан.

За страдание нито един от тези способи не може да се назова безусловно ефикасен. Миризмата на тютюн към момента подло пробива ароматите на обичаните ви тоалетна вода и кафе, смесва се с дъха ви и остава върху това, което докоснете след спиране за пушене. Най-добрият метод да се отървете от миризмата на цигари е да се откажете от пушенето.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР