Една от основните причини БСП да ги няма в парламента

...
Една от основните причини БСП да ги няма в парламента
Коментари Харесай

Телевизията на БСП е пропагандна машина за фалшиви новини, според Цветанов

Една от главните аргументи Българска социалистическа партия да ги няма в Народното събрание в сряда беше нежеланието на партията и на водача им Корнелия Нинова да ратифицират контракта за присъединение на Северна Македония към НАТО. Това съобщи ръководителят на Парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов пред 130 младежи от ГЕРБ по време на откриването на десетия Зимен университет на младежката конструкция.

Цветанов уточни, че с това свое деяние Нинова е вкарала Българска социалистическа партия в историята като първата партия, отказала да взе участие в ратификацията на контракт от такова огромно значение.

Според него влизането на Северна Македония в НАТО подсигурява повече благоприятни условия за страните от района. Той посочи, че това е станало допустимо с помощта на българското председателство на Европейски Съюз.
 Цветанов удовлетворен, че Борисов не е тоталитарен водач като Нинова
Цветанов удовлетворен, че Борисов не е тоталитарен водач като Нинова

Червените в ЦИК били хора на Миков, а Нинова желала свои фрагменти

С отсъствието на Българска социалистическа партия от пленарната зала по време на ратификацията Българска социалистическа партия за следващ път се отдалечиха от задачите на европейските социалисти , разяснява Цветанов и добави, че схваща за какво Сергей Станишев открива предизборната акция на ПЕС за европейските избори в Испания, а не в България.

" Станишев избра да открие акцията на ПЕС при експремиера Санчес, който дефинира Мадуро като тиранин. Социнтернът, на който Корнелия Нинова е вицепрезидент, поддържа Гуайдо за разлика от Българска социалистическа партия и президента Румен Радев , които застанаха на съветската позиция против Гуайдо. Нинова твърди, че е застанала на позицията на Организация на обединените нации и тъкмо тук се вижда нейното лицемерие. Ако Българска социалистическа партия образуват позициите си въз основата на позициите на Организация на обединените нации, за какво тогава Българска социалистическа партия членува в ПЕС и в Социнтерна? Или за какво Нинова и Българска социалистическа партия бяха срещу Пакта за миграцията, който беше препоръчан от Организация на обединените нации? ", попита Цветанов.

Според него Нинова е тесногръд водач, който спуска решенията еднолично и те се извършват под боязън. Той уточни, че самите депутати от Българска социалистическа партия считат, че партията се отдалечава от европейските полезности.

Заместник-председателят на ГЕРБ позволи, че излизането на Българска социалистическа партия от Народното събрание ще е обвързвано и с генерирането на доста нови подправени вести. Като образец Цветанов посочи срещата на Корнелия Нинова с кметове във Видин, за която тя твърдеше, че по разпореждане на кмета й е отхвърлен достъп до залата на Общинския съвет. Той напомни и тиражираната от Нинова информация, че детските градини трябвало да подават заявления пред ДАНС по Закона за ограниченията против изпирането на пари.
 Цветанов с горещи молби към Нинова да не води Българска социалистическа партия към пропастта
Цветанов с горещи молби към Нинова да не води Българска социалистическа партия към пропастта

С тиражиране на неистини нямало да се увеличи рейтинга на столетницата

Цветанов съобщи още, че към този момент разбирал за какво Българска социалистическа партия са си създали партийна телевизия - с цел да я трансфорат в пропагандна машина за отразяване на подправените им вести.

По мотив идните европейски избори той прикани младежите да бъдат деликатни в Интернет и да отсяват подправените вести от същинските. Срещите и диалозите ни с хората по места също са едно от мощните оръжия против подправените вести, акцентира Цветанов.

Цветанов уточни още, че ГЕРБ ще се включи в европейската акция на претендента на ЕНП за ръководител на идната Европейска комисия Манфред Вебер.

Сигурен съм, че с Вебер, с Европейската национална партия и с българските евродепутати в идващия Европарламент България ще бъде още по-значима и нашият глас ще се чува от всички ", заключи Цветанов.
 Нинова: Само пленумът на Българска социалистическа партия може да върне алените в пленарна зала
Нинова: Само пленумът на Българска социалистическа партия може да върне алените в пленарна зала

Българска социалистическа партия афишират евролистата си през март
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР