Една от най-заклетите фенки на националния отбор на Аржентина -

...
Една от най-заклетите фенки на националния отбор на Аржентина -
Коментари Харесай

Можете ли да повярвате, че са изневерили на тази блондинка /снимки/

Една от най-заклетите последователки на националния тим на Аржентина - Сол Перес, не стопира да предизвика в своя профил в обществената мрежа "Инстаграм ", където много постоянно пуска фотоси в поддръжка на обичания си отбор. Сол Перес е една от най-известните дами в Аржентина.
Тя стана известна като момиче, което показва прогнозата за времето в утринния блок, а след това и като гаджето на спрягания за нов футболист на "Реал " (Мадрид) Езекиел Паласиос, който сега пази цветовете на "Ривър Плейт ".
Е, за второто към този момент не е реалност, защото прелестната русокоска заряза поливалентния халф, защото той и изневери. Хиляди футболни последователи пък се питат за какво си го е разрешил при такова гадже...
Сол Перес също по този начин е огромна фенка на "Бока Хуниорс " и нормално постоянно след тяхна победа споделя пикантна фотография в профила си, като всички тръпнат в очакване какво ли ще последва при триумф на "бокенсес " против безконечния зложелател "Ривър Плейт " във финала за Копа Либертадорес. Двата тима ще играят реванш от финала довечера от 22:00 часа, като първата среща на "Ла Бонбонера " приключи при 2:2.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР