Една от най-ярките звезди на българския хип-хоп 100 Кила ще

...
Една от най-ярките звезди на българския хип-хоп 100 Кила ще
Коментари Харесай

Рапърът 100 кила и Хелоуин парти в Bedroom Пловдив

Една от най-ярките звезди на българския хип-хоп 100 Кила ще сервира мега шоу в тежка категория на сцената на Bedroom Plovdiv на връх Димитровден на 26 октомври.

Рап машината от Варна, изживяващ американската фантазия в България, е измежду артистите, които знаят по какъв начин да предизвикат своите почитатели, а Bedroom Plovdiv да предложи най-хубавата празненство атмосфера и шоу на своите посетители.

Неподражаемият шоумен е цялостен с хъс и несравним сексапил, той е цар на купоните и се завръща в най-стилния и изтънчен клуб под тепетата с Blackroom R`n`b & Hip - Hop Party.

С части като " Аз съм 6 ", " Пияната сопа " и " Pharaon ", 100 Кила дава обещание урагана BLACKROOM да доближи рекордна мощ, да опустоши всичко след себе си и да счупи партиметъра с музикалната детонация " Babuli Jabulah " - взаимният трак с американската суперзвезда Rick Ross.

Проектът сред артистите бе подготвян близо две години и безспорно е едно от най-забележителните събития за българския хип-хоп досега.

В петък, 27 октомври, продължаваме с Rich & B*itch празненство с Dj Gorro, а в разгарана уикенда в събота на 28 октомври, сме подготвили празненство под името Metropolis със специфичното присъединяване на DJs Steven & Jassen Petrov! Мистериозната нощ на 31 октомври наближава? Ти дали реши - ще сложиш или ще свалиш своята маска? Партито в Bedroom Plovdiv ще бъде злокобно, ще те прониже като с нож.

А по вените ти ще тече най-взривяващата музика. Изненади ще дебнат от всеки ъгъл. Подготви се с бонбони в ръка, може да се наложи да изкупуваш грехове. Ще те чакаме! А ти нас…? Зад пулта ще застанат DJs DiMo & DJ FED, а Vera Russo ( Live Vocal ) ще е вокал онлайн в най-ужасяващата нощ в годината! За резервации на телефон: 0885922222
тагове 100 кила Bedroom хелоуин пловдив
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР