Една от най-яките лайв банди на Фатбой Слим от 90-те

...
Една от най-яките лайв банди на Фатбой Слим от 90-те
Коментари Харесай

Бандата на Фатбой Слим със специално шоу у нас

Една от най-яките лайв банди на Фатбой Слим от 90-те години - Freak Power, идва за своя специфичен концерт в Sofia Live Club на 30 ноември от 22 ч. В последния ден на есента се чака взривяващо празненство на най-хубавата сцена за изяви онлайн у нас. В събитието присъединяване ще вземат и едни от най-хубавите български музиканти: Деян Георгиев-Даката (барабани), Филип Александров (клавиши), Петко Дреников (китара) и Радослав Славчев-Riverman (бас). Зад пулта застава небезизвестният и живописен Мартен Роберто - мултифункционален и бутиков диджей и продуцент.
Freak Power е образувана от Норман Кук - Fatboy Slim, тромбониста Ашли Слейтър и Джеси Греъм. Музиката им е микс от acid jazz, funk, soul & trip hop. Изпълненията онлайн са мощни и енергични, включващи мелодии от двата албума, издадени до този миг.
Билетите за шоуто по 20 лева са в продажба в мрежата на Eventim и сътрудници, като на място, в деня на концерта, ще са 25 лева, а за най-големите меломани има early bird бройки, които бързо ще литнат на цена от 15 лева

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР