Една от най-впечатляващите съвременни български банди Jeremy? ще изнесе първия

...
Една от най-впечатляващите съвременни български банди Jeremy? ще изнесе първия
Коментари Харесай

Jeremy? забива в The Brick Port във Варна във вторник

Една от най-впечатляващите модерни български банди " Jeremy? " ще изнесе първия си концерт в The Brick Port на Морска гара-Варна. Събитието е на 7 юни (вторник) от 21 ч.

Музикантите, наричани " кралете на инди-рока " у нас, ще впечатлят публиката със своята неповторима музика и  селекция от шлагери. В края на тази година бандата ще показа новия си трети албум с концерт в НДК. На сцената на Брик Порт обаще ще прозвучи новото им произведение " SHE ", което съгласно общото мнение се усеща като интимна изповед. Дълбоката страст в музиката може да бъде съпоставена само с Fake Fruits и всички почитатели на групата знаят какъв брой доста споделя това. През 2016 година групата се причисли към QUEEN + Adam Lambert Tour за концертите им в Полша, Румъния и България, където показаха албума си пред 30 000 души аудитория, печелейки сърцата на младите почитатели на QUEEN.

Билети за концерта на следващия ден можете да закупите от клуба и от мрежата на Eventim.bg, а телефонът за резервации е 0899 994 334.

Тhe Brick Port работи всеки ден от 10.00 часа и ще Ви посрещне с качествени  питиета, авторска кухня и разнообразна музикална стратегия с осъществявания онлайн.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР