Една от най-вълнуващите битки, които ще видим при пълното завръщане

...
Една от най-вълнуващите битки, които ще видим при пълното завръщане
Коментари Харесай

Насрочиха дата за Ломаченко – Лопес

Една от най-вълнуващите борби, които ще забележим при цялостното завръщане на профи бокс е тази сред Васил Ломаченко и Теофимо Лопес.

Двамата международни първенци в лека категория трябваше да се изправят един против различен на 30-ти май, само че обединителният дуел за поясите в лека категория бе анулиран поради ковид пандемията.
 Снимка: Българска телеграфна агенция
До този миг единственото, което се знаеше, че борбата ще се организира през септември, само че към този момент има и дата, за която двамата боксьори да се готвят – 19-ти септември.

Новината бе доказана от Боб Аръм и от 22-годишния Лопес.

Целта на уредниците е да има някаква аудитория, която да генерира търпими доходи от билети. Все още не е ясно къде ще се организира събитието, като вероятните разновидности са „ MGM Grand “ или стадион „ Allegiant “ в Лас Вегас. Друга алтернатива, която се разисква е Далас.

„ Подготвени сме да се бием с и без почитатели “, съобщи Лопес, който е притежател на пояса на IBF.
 Снимка: Българска телеграфна агенция
„ Залогът в мача е огромен и всеки би желал да има някакъв брой почитатели, само че ще забележим какво ще стане. Важното е мачът да се организира “, довърши американският боксьор.

Според източници близки до боксьорите и мениджърите им, не е изключено и срещата да бъде отсрочена за 2021-ва, с цел да могат Лома и Лопес да изиграят по един подгряващ мач.

За последно двукратният олимпийски първенец се би през август 2019-та, до момента в който Лопес бе на кръга през декември.

boec.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР