Една от най-успешните съвременни български банди - JEREMY? получи покана

...
Една от най-успешните съвременни български банди - JEREMY? получи покана
Коментари Харесай

JEREMY? за втори път ще забият на EXIT Festival

Една от най-успешните модерни български банди - JEREMY? получи покана да стъпи за повторно на Fusion Stage - част от най-пъстрия и разнороден EXIT Festival 2019 в Нови Сад, Сърбия. Ще ги забележим на 7 ЮЛИ тази година, преди на същата сцена да стъпи хедлайнерът на вечерта - невероятната Tarja Turunen. Това ще бъде второ посещение на JEREMY? на мега събитието EXIT, откакто бяха там през 2016 година Тогавашният им гиг бе част от фестивалното турне на бандата, включващо и 3 концерта с QUEEN + Adam Lambert в Полша, Румъния и България.
Поканата за ЕXIT Festival 2019 идва напълно разумно и естествено след няколко супер сполучливи следващи години за JEREMY?. Това се случва след два издадени албума и не малко награди през 2018 и 2019 година JEREMY? са по-завладяващи на сцената от всеки път след няколко европейски турнета и участия във фестивали като Rock for People, The Great Escape и Camden Rocks в Лондон. С всеки идващ сингъл групата покорява върховете на класациите и се радва на все по-широка известност у нас, а и в Европа. Бандата се утвърждава като една от най-бързо разрастващите се инди групи освен в България, само че и в района. Най-скоро можете да гледате JEREMY? онлайн в София на сцената на Radio Park Fest (на 15 юни) и в Kino Cabana (на 26 юни)!
Фестивалът EXIT се организира за първи път в Нови Сад, Сърбия през 2000 година, като студентски митинг против комунистическия режим в страната и с концепцията да потвърди, че " музиката е повсеместен език, който може да свързва и събира хората, с цел да създадат света по-добро място ". От тогава EXIT се е трансформирал в един от най-големите, известни, чакани и обичани (и от българската публика) музикални фестивали. Тази година ще се организира от 4 до 7 юли и ще бъде по-шарен и избухлив от всеки път. На едно място ще забележим обичани международни звезди - идоли на разнообразни генерации. Сред тях са: легендите The Cure, атрактивната млада рок тайфа – Greta Van Fleet, един от най-уважаваните рапъри в света – Skepta, младата хип-хоп звезда IAMDDB, самия Carl Cox, DJ Snake, Tom Walker, Amelie Lens, също GriZ и MATTN, Desiigner, Sofi Tukker и доста други. Предстои да бъдат оповестени имената на още участници в този музикален празник. И какво по-хубаво от това, че тъкмо JEREMY? ще бъдат част от него в последната му вечер - на 7 юли!
 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР