Една от най-успешните производствени компании и търговски марки в България

...
Една от най-успешните производствени компании и търговски марки в България
Коментари Харесай

„Профилинк“ с нова идентичност: става част от индустриалната група LINKIN

Една от най-успешните индустриални компании и търговски марки в България – „ Профилинк “ – разгласи сполучливо довеждане докрай на плана си за препозициониране и повсеместен ребрандинг.

Щастливи сме да съобщим, че след доста усилена работа към този момент можем да покажем новата си бранд архитектура, а дружно с това и новата визия на „ Профилинк “. Проектът започва преди повече от година и взаимната работа с водещи експерти в региона ни даде опция да реализираме този триумф. Официалното стартиране на новите марки е планувано за последната седмица на март “, изясни Мариета Зайкова, бранд управител в компанията.

Голямата вест в действителност е новата бранд архитектура и представянето на пазара на LINKIN, главната индустриална комерсиална марка, под чиято шапка ще се развиват индустриалните мощности и други бизнеси в групата. Другата сериозна смяна в бранд тактиката на компанията касае „ Профилинк “, който става архитектурен продуктов бранд на LINKIN и ще продължава да се концентрира в създаване на алуминиеви и ПВЦ системи за прозорци, порти, фасади, перголи и други

Към момента компанията разполага с огромен цех за ПВЦ профили край Пловдив, дружество за преработване на ПВЦ боклуци и личен слънчев парк на покрива на индустриалната си база. Изграждането на рециклиращи съоръжения и слънчеви паркове са част от дълготрайната тактика за стабилно развиване на компанията.

Преди няколко години стартира строителството на, както за архитектурни, по този начин и индустриални приложения, чието разкриване следва тази година. С този ход „ Профилинк “ навлиза в нов бизнес – произвеждане на алуминиеви профили и създаване на лични алуминиеви архитектурни системи.

Изцяло новият ни бизнес модел, разширение на индустриалните мощности и новото архитектурно портфолио продиктува потребността от плана за ребрандинг и изцяло възобновяване на идентичността на „ Профилинк “. С убеденост и ангажимент, ще продължим да предоставяме качествени артикули и услуги на нашите клиенти и да насърчаваме нововъведенията и устойчивото развиване в сектора “, показа Теодор Линкин, ръководещ сътрудник в „ Профилинк “.

Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР