Една от най-успешните и обичани млади актриси у нас –

...
Една от най-успешните и обичани млади актриси у нас –
Коментари Харесай

Актрисата Саня Борисова влиза в новия сезон на „Фермата“

Една от най-успешните и обичани млади актриси у нас – Саня Борисова, ще бъде част от идния сезон на мега продукцията „ Фермата “. Петото издание на хитовото риалити ще се излъчва тази есен по bTV и в продължение на три месеца ще подложи на тестване духа и силата на играчите, които ще се състезават за огромната премия от 100 000 лв..
Звездата на 36-годишната актриса, която неотдавна се изявява като сценарист и режисьор, изгрява през 2008 година, когато дебютира с основна роля в ефирен сериал. Следват няколко сполучливи кино лентата, които незабавно я подреждат измежду най-красивите лица на българското модерно кино. Саня е носителка на награди от интернационалните кино фестивали, а това лято беше жури на „ Ischia Film Festival “ в Италия. На огромния екран тя си е партнирала със световноизвестни артисти като Микеле Плачидо и Гари Дърден. От тази есен Саня ще изнася представления и на сцената на спектакъл „ Възраждане ”.
Младата актриса влиза във „ Фермата “ с ясната концепция, че й следва ново, вълнуващо и огромно премеждие. „ Впускам се в това начинание с положителни планове. Вълнувам се и се надявам да изживея приятни страсти, да науча повече за себе си и да опозная нови и забавни хора “.
Саня се дефинира като сдържан човек, който води здравословен метод на живот – не яде месо и изкуствени храни, не е обожател на нощния живот и алкохола. От две години тя се е посветила на античното китайското изкуство тай-чи, което я зарежда с сила и поддържа духа и тялото й здрави. Бойният спорт я въодушевява да напише първия си сюжет за фентъзи филм, който приключва това лято и няма самообладание да осъществя.
„ Аз не съм надъхан играч, само че в случай че някой ме провокира на двубой, ще дам най-хубавото от себе си. За мен огромната премия е самото ми присъединяване в тази игра “, разкрива актрисата и признава, че се намира в стадий от живота си, който я подтиква да преживее нещо ново, друго и обогатяващо. Традициите и занаятите, които участниците във „ Фермата “ усвояват, ще бъдат най-интересното предизвикателство за Саня Борисова.
„ Фермата “ е най-позитивното и гледано риалити шоу, което се наложи като обичан ефирен формат на милиони българи по света и у нас. Финалът на най-успешния, четвърти сезон на предаването, събра рекордните над 1,5 милиона фенове, които наблюдаваха борбата сред Дидо от Д2 и спортната звезда Ваня Стамболова.
Кои ще бъдат другите известни лица в пети сезон на „ Фермата “ и пред какви нови провокации ще се изправят участниците в шоуто, ще излиза наяве всяка седмица до старта на предаването през септември.
Саня Борисова е родена във Видин на 9 март 1983 година Започва да учи актьорско майсторство в НАТФИЗ „ Кръстьо Сарафов “, само че година по-късно отпътува при фамилията си в Италия. Впоследствие се връща в България и продължава образованието си в театралния лицей „ Любен Гройс “. Саня има съществено наличие и на стилната сцена, само че избира работата като актриса.
Звездата на Саня Борисова изгрява през 2008 година, когато на снимачната площадка на прочут български сериал се среща и с някогашния си брачен партньор – артиста и режисьор Ники Илиев. Двамата се влюбват и стават семейство на 24 август 2012 година Оттогава името й се свързва с основни функции във филмите, които някогашният й брачен партньор режисира, и които обират аплодисменти и награди на български и интернационалните фестивали. Сред тях са „ Чужденецът “ и „ Живи митове ”, в които Саня е екранен сътрудник на италианската супер звезда Микеле Плачидо. Тя взе участие интензивно в цялостната реализацията на двата кино лентата. Освен като актриса, Саня се изявява и като сценарист, гримьор, художник по костюмите, грижи се за визията на всички персонажи в „ Чужденецът “.
Последният сполучлив кино план е българската продукция „ Нокаут, или всичко, което тя написа “, която впечатли родната и интернационална аудитория със страховит актьорски състав, част от който са Орлин Павлов, Башар Рахал, Катерина Евро и други. В лентата Саня играе един до друг с холивудската звезда Гари Дърден.
Саня Борисова има и десетки функции на театралната сцена в София и страната, като към сегашния миг е част от трупата на спектакъл „ Възраждане “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР