Една от най-успешните и награждавани поп изпълнителки у нас, с

...
Една от най-успешните и награждавани поп изпълнителки у нас, с
Коментари Харесай

Михаела Филева ще бъде треньор в Гласът на България

Една от най-успешните и награждавани поп изпълнителки у нас, с опит в оценяването на музикални гении - Михаела Филева - ще се причисли към звездния състав от треньори в шестото издание на " Гласът на България " напролет на 2019 година

28-годишната певица, текстописец и инфлуенсър ще седне на един от алените столове в търсене на най-хубавия глас на България паралелно до обичаните на цялата страна треньори - музикантът и продуцент Графа, рок легендата Иван Лечев и поп-фолк дивата Камелия.

" Познавам Михаела като музикант и имам вяра, че нейната персонална история и силата, която излъчва, ще вдъхновят младите гениите да покажат най-хубавото от себе си на сцената на " Гласът на България " и ще им помогне да повярват в фантазиите си. Вярвам, че има с какво да изненада и нас, треньорите ", разяснява носителят на треньорската корона от последните два сезона Иван Лечев.

Награждаваната четири пъти за " БГ изпълнителка на годината " Михаела Филева показа вълнението си от новата роля:

" Впускам се в това предизвикателство с голяма страст и ще се опитам да бъда оптимално потребна за гениите. Не беше толкоз от дълго време времето, в което бях " от другата страна ", и знам тъкмо какво е чувството, какви са терзанията, несигурностите и страстите на участниците. Знам и по какъв начин могат да бъдат преодолени ".

Водещи на шоуто още веднъж ще бъдат Pavell & Venci Venc ". В новия сезон ще има промени в регламента, а спечелилият ще получи премия от 50 000 лв.. Тази есен над 3500 артисти от разнообразни краища на света се явиха на предварителните кастинги, като най-хубавите 100 от тях ще бъдат чути от треньорите на " кастингите на мрачно ".

Източник: dir.bg

Станете част от Jenite.bg във Фейсбук!

Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР