Една от най-тайнствените двойки в Холивуд - Брадли Купър и

Една от най-тайнствените двойки в Холивуд - Брадли Купър и ...

Ирина Шейк не обича да бъде сама.


Една от най-тайнствените двойки в Холивуд - Брадли Купър и Ирина Шейк, шокира феновете си през юни. Макар че на пръв поглед двамата се разделиха приятелски, чухме какви ли не слухове за предполагаемото разтрогване на взаимоотношенията им.

Но каквото било-било, и всеки продължи по своя път. Съдейки по профила й в Instagram обаче не може да се каже, че Ирина преживява раздялата трудно и че не се забавлява.

Освен снимки от работни ангажименти и официални събития, Ирина качва и други интересни кадри. Често например я виждаме по бански в компанията на приятелка с усмивка до ушите, защото добре знаем, че по женски е най-добре.

Вижте тази публикация в Instagram.
Публикация, споделена от irinashayk (@irinashayk) на Ное 3, 2019 в 1:49 PST

А когато приятелките са далеч, Ирина знае как да се забавлява и сама. Доказателство за това е и една от последните снимки в профила ѝ. Виждаме отражението на модела по бански в огледалото на хотелска стая, докато на бара пред нея са поставени няколко вида висококачествен алкохол. 

Вижте тази публикация в Instagram.
Публикация, споделена от irinashayk (@irinashayk) на Ное 5, 2019 в 6:05 PST

Ирина дори си позволява да позира в компанията на трима господа, между които и главният творчески директор на Burberry - Рикардо Тиши. Именно с него напоследък руският модел демонстрира все по-близки отношения. По работа или нещо друго, само те си знаят.

Вижте тази публикация в Instagram.
Публикация, споделена от irinashayk (@irinashayk) на Ное 6, 2019 в 8:30 PST

Източник: lifestyle.bg