Една от най-тайнствените двойки в Холивуд - Брадли Купър и

...
Една от най-тайнствените двойки в Холивуд - Брадли Купър и
Коментари Харесай

Ирина Шейк не обича да бъде сама

Една от най-тайнствените двойки в Холивуд - Брадли Купър и Ирина Шейк, шокира почитателите си през юни. Макар че на пръв взор двамата се разделиха другарски, чухме какви ли не клюки за хипотетичното анулиране на взаимоотношенията им.

Но каквото било-било, и всеки продължи по своя път. Съдейки по профила й в Instagram обаче не може да се каже, че Ирина претърпява раздялата мъчно и че не се забавлява.

Освен фотоси от работни задължения и публични събития, Ирина качва и други забавни фрагменти. Често да вземем за пример я виждаме по бански в компанията на другарка с усмивка до ушите, тъй като добре знаем, че по женски е най-добре.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от irinashayk (@irinashayk) на Ное 3, 2019 в 1:49 PST

А когато приятелките са надалеч, Ирина знае по какъв начин да се забавлява и сама. Доказателство за това е и една от последните фотоси в профила ѝ. Виждаме отражението на модела по бански в огледалото на хотелска стая, до момента в който на бара пред нея са сложени няколко типа първокачествен алкохол.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от irinashayk (@irinashayk) на Ное 5, 2019 в 6:05 PST

Ирина даже си разрешава да театралничи в компанията на трима господа, сред които и основният креативен шеф на Burberry - Рикардо Тиши. Именно с него в последно време съветският модел показва все по-близки връзки. По работа или нещо друго, единствено те си знаят.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от irinashayk (@irinashayk) на Ное 6, 2019 в 8:30 PST
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР