Една от най-талантливите певици в Пайнер“ Десислава, за съжаление, е

...
Една от най-талантливите певици в Пайнер“ Десислава, за съжаление, е
Коментари Харесай

Десислава закъса с участията! Фолк певицата няма концерти от месец, Галена я вади от финансовата дупка

Една от най-талантливите певици в „ Пайнер “ Десислава, за жалост, е измежду най-ниско оценените от публиката и притежателите на нощни заведения, разбра HotArena.

Блондинката с благ глас съществено го е закъсала за пари, тъй като няма никакви участия. Справка в профила на звездата в обществената мрежа демонстрира, че последната й изява е била на 28 декември в столична дискотека, писа „ Галерия “.

Оттогава Десислава не е оповестила да има нито едно присъединяване . Фолк певиците постоянно оповестяват къде и по кое време ще пеят, с цел да могат да съберат повече хора и по този начин да си подсигуряват, че ще бъдат викнати още веднъж в заведението. Десислава не попада в листата за идни изяви в каталога на „ Пайнер “ и е изненадващо, че няма никакви задължения даже за почивните дни, когато безусловно всички нощни заведения канят реализатори.

За съпоставяне някои от колежките й имат ангажименти за месеци наред. Галена и Преслава към този момент са със запланувана стратегия за целия март. Анелия и останалите известни имена на „ Пайнер “ не могат да се оплачат от липса на участия и съумяват да изкарат много положителни пари.

Деси обаче не може да се похвали с задължения, а още по-малко с хитови песни. След месеци мъртвило в края на 2018 тя пусна ново парче, което обаче не се одобри доста добре от почитателите и надалеч не е най-въртяното по нощните заведения.

Последният същински шлагер на русокоската е отпреди две години, а останалите песни могат да бъдат избрани по-скоро като посредствени. Десислава направи няколко красиви балади, в които ясно се отличава гласът й, само че по нощните заведения никой не желае да слуша тъжни песни и по този начин продукцията на певицата не й носи никакви финансови дивиденти.

За да успее да изплува от рецесията, тя най-вероятно ще помоли за помощ своята приятелка и баджаначка Галена . Преди няколко години двете направиха дует, който се трансформира в шлагер. Нищо чудно напълно скоро певиците да създадат още една обща ария, с която Десислава да излезе от креативната дупка.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР