Една от най-свирепите криминално проявени фигури от столичния ъндърграунд се

...
Една от най-свирепите криминално проявени фигури от столичния ъндърграунд се
Коментари Харесай

Столична мутра прие мокра поръчка и размаза мъж в Буджака

Една от най-свирепите престъпно проявени фигури от столичния ъндърграунд се търси след кървава разпра в Созопол в събота вечерта. 45-годишният софиянец е член на наказателна бригада, която е на послушание на главатар, намиращ се отвън рамките на България, само че разрастващ у нас бизнес в областта на туризма по Южното Черноморие.

Флагман.бг разбра, че към този момент биячът е разгласен за национално търсене след кървавия случай, разиграл се в апартамент на втория етаж в къща на ул. „ Южна “ в местността Буджака. Той е съумял да се укрие, откакто е извършил мокра поръчка.

Около 20 ч. нападателят е нахлул в жилището и е пребил с железен кол 71-годишен летовник от Стара Загора. След като го трансформирал в кървава вехтория, без да се тормози от виковете за помощ, разнасящи се из пренаселената с туристи околност, мутрата е помляла изцяло паркираната пред къщата кола на старозагореца. Има очевидци на погрома и покушението, както и записи от видеокамери.

Според първичната информация нападателят е бил изпратен, с цел да „ форсира “ връщането на дълг от страна на 71-годишния мъж.

Разпитан е значим предприемач, който от три мандата насам на локалната власт играе основна роля при спечелването на общинските избори. Според различен източник на Флагман.бг ставало дума за преразпределяне на позиции при концесионирането на плажовете.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР