Една от най-скъпите покупки на Реал Мадрид Хамес Родригес имал

...
Една от най-скъпите покупки на Реал Мадрид Хамес Родригес имал
Коментари Харесай

Хамес бил сбъркан в главата и затова се провалял постоянно

Една от най-скъпите покупки на Реал Мадрид Хамес Родригес имал "проблеми с главата ". На такова мнение е някогашният доктор на националния тим на Колумбия Ектор Фабио Руис, който дълги години работи с него.

Той разкри за какво офанзивният футболист непрекъснато страда от контузии. Хамес не стопира да се оплаква от разтежения на мускули, сухожилия и така нататък, като съвсем всеки сезон прекарва много време в лазарета. Според медика, всичко е от липса на професионализъм и сбъркани цели.

"Това момче не е наред с главата. Преди началото на сезона, вместо да се готви за идната акция, той ходеше по козметици да си скубе веждите и при фризьори. Само направете съпоставяне с Роналдо. Човекът изигра кондензиран сезон, взе си две седмици цялостна отмора на яхтата си, след което се върна и стартира да тренира като вманиачен. "

"А Хамес мисли единствено за празненствата и му липсва професионализъм. Той не се приготвя вярно и по тази причина е непрекъснато контузен. Играч, който получава по 7.5 млн. евро на година, не може да си разреши да не се приготвя вярно. Той прави паузи в работата си, а не може да си го разреши, тъй като в никакъв случай не е упражнявал всекидневно. "

"Миналата година се контузи на Световното и вместо да се възвръща, взе един чартър и отиде на почивка. Не може по този начин! След Копа Америка остана да купонясва в Меделин, вместо да се готви. И след това всички се чудят за какво се контузил в навечерието на сезона. Ами тъкмо поради това. И се провали прехвърлянето му ", съобщи Ектор Фабио Руис.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР