Една от най-скъпите частни резиденции в света - Антилия на

...
Една от най-скъпите частни резиденции в света - Антилия на
Коментари Харесай

​Хилари Клинтън и Джон Кери уважиха индийската сватба на годината

Една от най-скъпите частни резиденции в света - " Антилия " на индийския милиардер Мукеш Амбани в Мумбай, беше охолно украсена с лампи и червени цветя за сватбата на щерка му Иша и Ананд Пирамал, съобщи ДПА.
Броят на поканените за днешния хиндиустки брачен обред беше редуциран до 600.

 © фотоси: Българска телеграфна агенция
Сред елитните посетители на тържествата бяха индийски политици и звезди на боливудското кино, като Шарукх Хан, Амитабх Бачан, Айшвария Рай, Приянка Чопра, както и нейният брачен партньор Ник Джонас. От Съединени американски щати дойдоха някогашните държавни секретари Хилари Клинтън и Джон Кери. Сватбата бе предшествана от неколкодневни тържества в Удайпур, щата Раджастан, а годежът беше през септември на брега на италианското езеро Комо.



Мукеш Амбани е отпред на компанията Релиънс индъстрийс, профилирана в нефтохимическата индустрия и има положение от 40 милиарда $. Той е на 19-о място в класацията на милиардерите на сп. " Форбс ".



Кланът Пирамал, от който произлиза младоженецът, има акции във фармацевтичната индустрия и в бизнеса с недвижими парцели. Състоянието на бащата на младоженеца е 10 милиарда $. Той е дал на бъдещото семейство жилище с аспект към морето в Мумбай с повърхност от близо 5000 квадратни метра. След сватбата са планувани още тържества.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР