Една от най-скандалните седмици на култовото кулинарно предаване "Черешката на

...
Една от най-скандалните седмици на култовото кулинарно предаване "Черешката на
Коментари Харесай

Шеф Петров избухна срещу Нора и Кулагин. Направи ги на пух и прах!

Една от най-скандалните седмици на паметното кулинарно предаване "Черешката на тортата " отмина в петък. Звездната петорка, която готви и си върви на посетители всяка делнична вечер, провокира стотици възмутителни мнения и продължава да го прави и през новата седмица.

Двамата най-провокативни участници в изданието Мис Плеймейт 2017 Нора Недкова и гримьорът Валентин Кулагин си "спечелиха " голямо количество злобари, а десетки почитатели на другояче занимателното предаване се заканиха, че след техните изяви повече няма да гледат "Черешката ".

Мълчалив не остана и един от топ готвачите в България, а точно Шеф Петров. Той употребява обществената мрежа Facebook, с цел да напише дълъг и ядосан коментар във връзка с звездите, които с държанието си меко казано разочароваха родната аудитория с изявленията и държанието си, видяха от fakti.bg



Ето какво написа началник Петров без редакторска интервенция:

„ Толкова доста скърбя хора които се осведомят освен за храненето, а и за живота от телевизионните формати, това е все едно да си мислиш и формираш в съзнанието си, че същинската обич е в Турските серияли или Боливуд!

( А по този начин наречените критици, са ми най-смешни! Познавате ги, лентяи с малко подарък слово, които вървят на всякъде и дефинират, едно оскъдно и сакато куче, което са предаванията ни и постоянно намират слабостите му.... какъв брой е мъчно това:) )

Какво ви става бе хора? Възможно ли е да сте толкоз наивни, целият ви живот и развиване да се манипулира от телевизия и то от ниско бюджетни спектакли на мизерни, третокласни малките екрани в за жал бедната ни страна! Тук всичко е толкоз криво-ляво, че даже тези които вършат това не го гледат:) или най-малко го поглеждат след монтажа:)))..те знаят какво имам поради!?

(..отварям скоба и споделям, че хората които работят и се мъчат да вършат телевизия, която разчита на Манна Небесна също е тъпо, само че почтено за почитание! Факт е, че е невероятно и да го обръщат на порнография е тъпо. само че даже да не го създадат те, зад тила им има 10 безработни, които ще го създадат!!)

Има международни високо бюджетни стратегии с мега експерти от които може да получите повърхностна информация в дребен %, който вероятно да е като база за нещо което след това може да развиете! Но да определяте и градите визиите за живота си с камуфлаж като нашите канали е доста рисковано! За това аз се веселя на всички които излизат в този спектакъл и изобщо не са съществени, тъй като Всички български малките екрани са просто един Виц и по този начин би трябвало да се гледа и взе участие в тях! Единственото нещо което може да се види, са цветните хора които могат да бъдат видяни в този съединен лагер, тъй като те са единственото действително и живо нещо.

Всеки който гледа по различен метод е Мъртво Роден!

п.с. Преди време аз също грешех и се изказвах отрицателно, само че след това разбрах, че това е невероятно, т.е. да създадем нещо обикновено, като в "белият свят "!? Един интелигентен човек ми сподели нещо от рода "...времето се трансформира и ние се променяме с него " сподели го на Латински. Замислих се прочетох малко антични философи и си дадох сметка, че живота е по умен, когато усетиш ВРЕМЕТО, когато го допуснеш да влезе в теб и да те промени, тъй като то го прави единствено в позитивна тенденция и след това чака ти да промениш него.Така светът върви напред. За това имам вяра, че в България има и мъдри хора, които могат да трансформират времето!

А една госпожа написа публикация, в която съобщи, че е толкоз комплицирани в кулинарната си (по нейни думи) информация, колкото това което намира в думите на Колагин. За това ще и кажа на госпожата, да не се занимава с история на храната и да си остане съсредоточена и умна в вярното писане, на неща които знае, тъй като просто остава единствено с вярното писане, говорейки за нелепости от рода Българското ядене БОБ:) или изявления за майонезата:) Защото блага Г-жо, един ден може да се окаже, че първата майонеза е правена по нашите земи, а част от Латинска Америка, готви най-древната средиземноморска храна, тръгнала от Египет, тъй като с изключение на вашите данни за бягството на евреите и както го споделя " разграниченото на две от Мойсей море " ( по смотано определение не съм,чел и в действителност и аз върша неточности, само че рядко бих написал Моисей с "Й ") има и други неща които се изследват сега.А пластовете в Обществата които слагате и се причислявате в някои от тях, са тъкмо толкоз камуфлажни колкото бедната ни телевизия!

ПРОСТО ОСТАВЕТЕ ВРЕМЕТО ДА ВЛЕЗЕ ВЪВ Върховен административен съд ИНТЕЛИГЕНТНИ И ЗНАЕЩИ, НЕ съдебна експертиза ОПИТВАЙТЕ ДА ПРОМЕНЯТЕ ВРЕМЕТО, ПРЕДИ Търговско отделение ДА Е ПРОМЕНИЛО Върховен административен съд! “.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР