Една от най-скандалните бг личности Моника Валериева, която преди дни

...
Една от най-скандалните бг личности Моника Валериева, която преди дни
Коментари Харесай

Моника Валериева: Слуховете за мен и Кубрат Пулев са нелепи

Една от най-скандалните бг персони Моника Валериева, която преди дни публично одобри исляма, бе спрягана за загадка държанка на боксьора Кубрат Пулев. Според жълтите клюки, плъзнали в медийното пространство, боксьорът изневерявал на някогашната си партньорка Андреа точно с една от най-хубавите ѝ приятелки, с която в последните месеци са неразделни, написа Флагман.

``
реклама

Моника Валериева обществено и изрично отхвърли да е имала връзки с Пулев, а за подправената вест написа, че е " нелепа, смешна и неактуална ".

Ето какво още показа тя на история в Инстаграм профила си:

" Приятелството ми с Теди (Андреа) започва преди 15 години, когато нито тя, нито аз сме били известни персони! А множеството от Вас, пишещи тъпотии, търсещи сензации и разпространяващи злословия, не сте и съществували. Аз и Андреа имахме " разлъка " за малко заради напрежение към построяването ни като персони и налагането ни в обособени работни сфери. Подкопаването от странична женска завист и безусловно педерастки интриги! Нещо, което не ни бутна! ". Слуховете за мен и Кубрат Пулев са меко казано нелепи, смешни и неактуални! Дори не е помислено от моя или негова страна! Но щом Вие повече знаете и по този начин сте решили. Относно занаята ни (за моя към този момент сте го измислили какъв е). Но Андреа към момента е певица, една от дребното, която никой не може да съобщи нищо неприятно за имиджа ѝ. И към момента най-познатото българско лице в чужбина, дружно с Азис. Мерси ", споделя Валериева.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР