Една от най-силните любови на певицата Весела Нейнск е джазменът

...
Една от най-силните любови на певицата Весела Нейнск е джазменът
Коментари Харесай

Васил Петров: Бил съм с Нейнски, но не казвам колко!

Една от най-силните любови на певицата Весела Нейнск е джазменът Васил Петров. Двамата са дружно повече от година по времето, когато музикантът търси „ дамата на живота си “, разбра HotArena.

Да, бил съм с нея. Кого и какъв брой ще обичам, обаче е моя работа, не желая да приказвам за персоналния си живот “, сбит е Петров с днешна дата. Приятелите на изпълнителя обаче помнят за мощната му обич към Весела, когато певицата е към момента с руса коса и малко над 20 година

Заключваше я в хотелите от ревнивост, когато имаше концерти, не я показваше на никого, не знаем какво се случи и за какво се разминаха “, споделят те пред  „ България Днес “.

Връзката сред двамата тихомълком се разпада и на хоризонтите се появява… Освалдо Риос. Двамата се срещат инцидентно и даже певицата му гостува в Пуерто Рико. Именно там й излиза наяве, че обичаният бразилски артист не желае сериозна връзка с нея, а единствено развлечение.

Върнах се, само че останахме другари, въпреки той да е огромната ми обич. Често се чуваме, даже го поддържам в битката му с рака, който разви “, споделя Весела.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР