Една от най-шокиращите новини късно снощи дойде от Великобритания. В

...
Една от най-шокиращите новини късно снощи дойде от Великобритания. В
Коментари Харесай

Кралицата е разочарована от оттеглянето на Меган и Хари - slava.bg

Една от най-шокиращите вести късно нощес пристигна от Англия. В обява в профила си в Инстаграм принц Хари и Меган Маркъл оповестиха, че се отдръпват от всичките си кралски отговорности и привилегии.

Съобщението идва откакто херцозите на Съсекс прекараха коледните и новогодишните празници в Северна Америка, което означи и първата Коледа на кралското семейство надалеч от двореца.
„ Възнамеряваме да отстъпим като „ старши “ членове на кралското семейство и да работим, с цел да станем финансово самостоятелни “.

Меган и Хари прибавят, че те към момента поддържат кралица Елизабет II, само че това решение е основано на месеци размисъл и вътрешни полемики. Явно обаче тези разговори са били напълно единствено сред тях двамата, защото от двореца оповестяват, че новината е била шокираща за всички и най-много за Нейно Величество.

В публично изказване от Бъкингамския замък беше оповестено, че предстоят дълги полемики с херцогинята и херцога на Съсекс. Според някои източници, кралицата е била доста разочарована от всичко, което се е случило.
„ Разбираме желанието им да поемат по друг път, само че това са деликатни обстановки, за които ще би трябвало много време, с цел да се обсъдят “, се споделя в известието.

Според доста кралски специалисти, методът, по който Хари и Меган взеха решение да се отдръпват от кралското семейство доста наподобява на времето, когато починалата принцеса Даяна изненадващо реши да се отдръпна от над 50 кралски организации откакто се раздели с принц Чарлз.
„ Проблемът е, че те не работят единствено за себе си. Те служат на фамилията и да вземат такова решение без да се съветват с никого е повече от изненадващо “.

Как ще протекат диалозите сред кралица Елизабет II и херцозите на Съсекс, следва да разберем, само че сигурно решението на Меган и Хари ще бъде обсъждано още дълго време.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС

Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР