Една от най-секси красавиците от света на спорта разгорещи Instagram

...
Една от най-секси красавиците от света на спорта разгорещи Instagram
Коментари Харесай

Една от най-секси красавиците от света на спорта разгорещи Instagram

Една от най-секси хубавиците от света на спорта разгорещи Instagram със своя фотография. 28-годишната биатлонистката Доротея Вирер показа кадър, за който театралничи по бански и необятна усмивка.  

A post shared by (@dorothea_wierer) on Apr 25, 2018 at 5:06am PDT

Италианката постоянно разгласява фотоси, с които предизвика мъжката фикция . Преди време почитателите й бяха във екстаз от фотос на хубавицата, на който тя е облечена като секси здравна сестра.  

A post shared by (@dorothea_wierer) on Oct 23, 2017 at 6:13am PDT

Родената в италианската провинция Болцано Доротея е една от най-обаятелните спортистки , която може да се похвали освен с чара си – има многочислени медали и оценки.  

A post shared by (@dorothea_wierer) on Nov 29, 2017 at 12:42pm PST

Занимава се с биатлон от 10-годишна, въпреки че спортът не я е вълнувал доста. Предпочитала танците и заниманията с другари. Владее италиански, немски и британски език, учи норвежки и съветски.

Спортните ентусиасти от дълго време са забелязали, че биатлонистката поставя огромни грижи да наподобява безупречно даже и на съревнование . „ Гримирам се даже, когато съм сама вкъщи. Винаги обръщам внимание на това по какъв начин наподобявам, даже на дребните елементи “, споделяла е тя.  

A post shared by (@dorothea_wierer) on May 31, 2015 at 1:49pm PDT

От 2015 година хубавицата е омъжена . „ Родена съм в огромно семейство. Затова желая 4-5 деца . За мен фамилията е по-важно от спорта “, разкри преди време пред медии Доротея.

Вижте още хубавици:

Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР