Една от най-приближените мутри на безследно изчезналия представител на ъндърграунда

...
Една от най-приближените мутри на безследно изчезналия представител на ъндърграунда
Коментари Харесай

САМО В БЛИЦ! СЕНЗАЦИОННА СНИМКА НА МУТРА разбуни ъндърграунда! На бял свят излиза дясната ръка на Исуса!

Една от най-приближените мутри на безследно изчезналия представител на ъндърграунда Ицо Исуса излиза на бял свят, с помощта на БЛИЦ. Сензационната фотография е запечатала един от най-актуалните бандити в София Мишо Коня на обилна софра в компанията на водача на Исуса - Свилко (вляво).

Двамата честват бягството на Исуса, който е апетитен за един от най-обиграните наркодилъри из централните столични улици от средата на 90-те години до пролетта на 2009 година, когато се изпарява от България.

Издирваният с алената бюлетина на Интерпол за редица тежки закононарушения продължава да е обгърнат в тайнственост. Според едни клюки, той е мъртъв, само че съгласно други продължава да обикаля из екзотичните страни със заменена визия и идентичност (на фотографията долу).


Според оперативни данни, огромна част от парите му са наследени от неговия водач Свилко, който е част от обкръжението на Мишо Коня.

Припомняме, че преди към месец Митко Черния, Иван Турчина и Мишо Коня бяха зрелищно задържани в столичния квартал " Люлин ", минути откакто бяха пребили чужденец в " Илиянци " и му отмъкнали 100 000 лв..

Срещу незаконната група продължава следствие, което до края на годината ще прерасне в обвинителен акт.

След изгубването на акулите в незаконния поминък, в България останаха единствено копърките.

Ивайло КРАЧУНОВ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР