Една от най-популярните съвременни сръбски поп-рок групи гостува отново в

...
Една от най-популярните съвременни сръбски поп-рок групи гостува отново в
Коментари Харесай

Любимците от Сърбия S.A.R.S. отново разтърсват българската публика

Една от най-популярните модерни сръбски поп-рок групи гостува още веднъж в България и през актуалната година.

Любимците от Сърбия завоюваха сериозна известност с постоянните си участия у нас.

Те са измежду най-актуалните групи на Балканите и освен, които събират и радват хиляди почитатели на концертите си онлайн.

„ Българските почитатели са ни най-любими на Балканите!

Те са изпълнени с сила, луди и подготвени да купонясват през целия концерт, без да имат потребност от отмора “, споделя вокалистът на бандата Жарко Ковачевич в изявление на Силвия Прибиловска за Vesti.bg .

Концертите им можем да характеризираме с: огромен ваучър и забавление, страхотни страсти и неповторимо преживяване за публиката.

ВИЖТЕ СНИМКИ НА СРЪБСКАТА ГРУПА S.A.R.S. В НАШАТА ГАЛЕРИЯ

Песните на енергичната тайфа са обществено ангажирани, постоянно са за средата и метода на живот в родната страна, за ситуацията на някогашните югославски републики и за това на Балканите като цяло.

Във видеото нагоре може да видите фрагменти на Vesti.bg от емблематичния концерт на S.A.R.S. в София през 2015 година
 S.A.R.S. S.A.R.S.
„ Нямаме особено обръщение към нашите почитатели, просто се надяваме да докоснем и притеглим хората, които мислят като нас, с цел да можем да се борим дружно против нелепостта на човечеството и другите неприятни неща, които се случват с всички нас “, показва Жарко Ковачевич.

Стинг и Шаги с разтърсващ концерт в Пловдив

Настоящи членове на S.A.R.S. са: Александър Лукович, Борис Тасев, Ненад Джордевич, Петър Миланович, Саня Лалич, Тихомир Хинич, Зарко Ковачевич.

Стилово музиката им се дефинира като: различен рок, реге, блус, джаз, хип-хоп и етно.

До в този момент групата има издадени 6 студийни албума, а клиповете и концертните им осъществявания се радват на десетки милиони гледания.

Как Банско съумява да притегли хиляди туристи и през лятото

„ За първи път ще излезем на сцена в Пловдив на 29 август.

Очакваме ви, с цел да можем създадем една паметна вечер! Мир и обич от S.A.R.S.! “ , приключва невероятният вокалист.

На 28 август, и 29 август обичайно по покана на Строежа, S.A.R.S. готвят концерти в клуб Маймунарника, Борисовата градина и в Античния спектакъл, Пловдив, където бандата ще има присъединяване за първи път.

MTV раздруса Варна: 20 000 души от целия свят се събраха на морския бряг

Всеки, който желае да се забавлява в ритъма на известната балканска тайфа, към момента има опция да се снабди с билети за някоя от двете дати, като ще могат да бъдат закупени и на входа на събитията.



Свежата тайфа имаха участия през 2017 година в Ловеч и София, а през 2016 година почитателите им ги глушаха на Каваци Бийч Фестивал през 2016 година Всичките им концерти у нас се радват на огромен интерес от страна на публиката.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още любопитно наличие от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР