Една от най-популярните поп фолк звезди Меди идва тази вечер

...
Една от най-популярните поп фолк звезди Меди идва тази вечер
Коментари Харесай

Меди се качва на сцената на Onyx club тази вечер

Една от най-популярните поп фолк звезди Меди идва довечера в Пловдив. Любимецът на пловдивчани се качва на сцената на Onyx club , с цел да направи едно незабравимо празненство.

Гласовитият артист ще извърши хитовите си части " Да си тук ", " Скандал ", " Рана ", " Параноя ", новия му дует с Цветелина Янева „ Филм за двама” и доста други на празненството, на което положителното въодушевление е обезпечено.

Богата музикална стратегия, осъществявания онлайн, Бом-Бок промоции и горещи танци чакат посетителите на настоящия клуб, намиращ се в сърцето на нощния живот - комплекс 7POINTS .



На 19 януари /сряда/ ще звучи българска музика на тематичното празненство „ Вечер на новата българска музика” , след което задръжките ще паднат с „ Folk party”-то след 02:00 часа.



В петък и събота „ Obsession DJ party” , чака посетителите на клуба, а в неделя ще си препомним безконечните остарели шлагери с „ Mръсно ретро” празненство.



В комплекс работи пунктът за антигенни проби . Той e отворен всеки ден от 19:00 часа. Там бързо и елементарно посетителите на 7points , които нямат зелен документ, ще могат да създадат антигенен тест и в границите на къс период да получат резултатите си.

Всички обекти в комплекса 7points работят при съблюдаване на наложените ограничения и със 100% имунизиран личен състав.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР