Една от най-популярните метъл групи Slipknot ще изнесе първия си

...
Една от най-популярните метъл групи Slipknot ще изнесе първия си
Коментари Харесай

Slipknot с първи концерт в България

Една от най-популярните метъл групи Slipknot ще изнесе първия си концерт у нас в Пловдив.

Американците включиха и страната ни в европейското си турне през 2020 година и ще се качат на сцената като хедлайнери на четвъртото издание на фестивала Hills of Rock.

Рокфестът ще се организира на 24,25,26 юли 2020 година на гребния канал в Пловдив, като Slipknot ще забият първите акомпанименти в третия ден, написа Българска телеграфна агенция.
Големите концерти в България през 2020 година, които да не пропускате Музикалните събития са най-вече в спектъра на класиката и рока. Нека забележим доказаните през тази година до момента...
„ Чувството да сме още веднъж на турне в Европа е несравнимо. Без значение какъв брой пъти се връщаме, постоянно усещаме потребност да свирим там още веднъж и още веднъж. Едно е несъмнено - публиката в Европа постоянно е една от най-хубавите в света “, акцентира вокалистът Кори Тейлър.

Още от образуването им през 1995 година в щата Айова, Slipknot реализира освен невероятни триумфи с плановете си, само че се трансформират и в идоли на няколко генерации.
13-годишната щерка на Дейв Грол открадна шоуто на " Нирвана " Запознайте се с Вайълет Грол, която освен наподобява, само че и пее като Кърт Кобейн
През август 2019 година излезе новият албум - We Are Not Your Kind, който е шестият студиен запис в кариерата им.

Считан за един от най-хубавите албуми на бандата, той оглавява класациите „ Билборд 200 “ в Съединени американски щати и Albums Chart в Обединеното кралство, и заема челни позиции в чартовете на десетки страни по света.

Видеото към сингъла от албума - Unsainted, стана номер 1 в стрийминг платформите по света за 24 часа, като събира над 60 милиона гледания в „ ЮТюб “ единствено за няколко седмици.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР