Една от най-популярните фенки на Барселона - израелския топмодел Бар

...
Една от най-популярните фенки на Барселона - израелския топмодел Бар
Коментари Харесай

Музата на Барселона ще води Евровизия

 Музата на Интер смъкна облекла за Playboy
Една от най-популярните последователки на Барселона - израелския топмодел Бар Рефаели, беше определена за водеща на тазгодишното издание на Евровизия, което ще се организира в Тел Авив през месец май.

Тя няма да бъде сама на сцената, а ще си партнира с Ерез Тал, Аси Азар и Люси Аюб. Така песенният конкурс се завръща към корените си, откакто през 2017 година в Киев на сцената се качиха единствено мъже водещи, а година по-късно в Лисабон бяха дами.

Бар Рефаели е международен топмодел и е известна с обстоятелството, че стана първата представителка на страната си, която украси корицата на изданието за бански костюми на " Спортс Илюстрейтид ". През 2012 година тя сътвори лична организация. Рефаели е известна и с работата си като водеща на разнообразни тв шоута, нормално предавани в праймтайма, тъй че упованията са да се оправи с задачата Евровизия.

Израелката е буйна почитателка на Лионел Меси и компания и имаше другарска връзка с бразилския ас Дани Алвеш по времето, когато играеше на " Камп Ноу ". Булевардни издания даже писаха, че са освен това от другари, само че това се оказа подправена вест.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР