Една от най-популярните дами в европейския музикален бизнес ще направи

...
Една от най-популярните дами в европейския музикален бизнес ще направи
Коментари Харесай

Доц. Дарияна Куманова с първи мастър клас за таланти в България

Една от най-популярните дами в европейския музикален бизнес ще направи своя първи мастър клас в България. Дарияна Куманова, която е в основата на огромния пробив на 16-годишната Никол Паласчева в италианския X-Factor, се завръща в София, с цел да открие нови гении.

Българката от години живее в Италия и е приета за един от най-хубавите музикални педагози. Тя е наставник на млади звезди и мотивационен коучинг, който кове темперамент за театрален триумф. Куманова е четвъртата жена диригент в историята на фестивала Санремо и доцент в Академията на Санремо.

Носител е на така наречен музикален Оскар - премията “Давид на Донатело”, за истинска ария във кино лентата „ Сибирско образование “ (в основната роля Джон Малкович). Печели „ Златен лъв “ от фестивала във Венеция за триумфи в региона на музиката и културата. Удостоена е с най-голямото персонално и професионално отличие за една дама „ Жена на годината “- Италия, в категория „ Изкуство “.

Поканата за мастър клас в България е от Академия „ Живей елегантно “, а датите са 25-ти и 26-ти февруари. Записалите се могат да изберат единия от двата дни за неповторимата среща с една от най-влиятелните дами в артистичния живот на Италия. Обучението се отличава и с висока практическа изгода, като част от тематиките са:
Сценичната тресчица в интерес на талантаАктуални трендове и нужни умения за интернационален пробивФестивалите, състезанията и оценките, които дават авторитет в интернационален мащабТактика за основаване на креативен екип и тактика за промотиране на креативен продуктОбщуване с медиитеЗащита на интелектуални права на международната сцена
Специално за своя мастър клас в Академия „ Живей елегантно “ Дарияна Куманова ще направи прослушване на 10, определени от нея участника за всяка от двете дати на образование (25-ти и 26-ти февруари). Част от селектираните участници ще получат и покана за присъединяване във фестивали и състезания в Италия.

Повече за

„ Живей елегантно “ е върховен клас академия за обществена връзка, жанр, бизнес и обществен етикет. Изградена е по швейцарски модел и се отличава с висок стандарт на образованията и съвременен, европейски метод на преподавателите.

Създателки на Академия „ Живей елегантно “ са: Антонина Стоянова - първа дама на България (1997-2002); лекар по интернационално право, посланик и труженик за културните и исторически ценности; Богдана Карадочева - една от най-обичаните и известни български певици, знак за класа и жанр и Нели Беширова - бизнесдама, в топ 20 на най-хубавите работодатели у нас; магистър по право; съветник и юридически консултант на задгранични вложители и планове.

Академията даде старт на своята активност в България с изтънчен мастър клас на международния коучинг по бизнес етикет и протокол графиня Мари дьо Тили.

Повече за:

Доц. Дарияна Куманова е една от най-влиятелните дами в артистичния живот на Италия, която повече от 20 години е фактор на интернационалната сцена. От 2011 година Дарияна Куманова е доцент в Академията на Санремо. 7 години по-късно дирижира оркестъра на Санремо като единствената жена диригент тогава и четвъртата жена диригент в 70-годишната история на фестивала.

В момента ръководи лично музикално учебно заведение в Милано, където се образоват част от бъдещите звезди за фестивала и е желано място за срещи на известни европейски реализатори, продуценти и публицисти.

Тя е притежател на така наречен музикален Оскар - премията “Давид на Донатело”, връчен й за истинска ария във кино лентата „ Сибирско образование “ на Габриеле Салваторе (в основната роля Джон Малкович). На церемонията, името й афишира някогашният президент на Италия Джорджо Наполитано. На сцената до българката застават огромните Бернардо Бертолучи и Енио Мориконе.

Носител е на „ Златен лъв “ от фестивала във Венеция за професионални триумфи в региона на музиката и културата.

Удостоена е най-голямото персонално и професионално отличие за една дама „ Жена на годината “ в Италия, в категория „ Изкуство “.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР