Една от най-популярните български групи - "СкандаУ", ще излезе на

...
Една от най-популярните български групи - "СкандаУ", ще излезе на
Коментари Харесай

Тото и Лъчо с първи голям концерт в Арена Армеец

Една от най-популярните български групи - "СкандаУ ", ще излезе на сцената в зала "Арена Армеец " за първия си огромен независим концерт. На 6 април 2019 година, тъкмо в 20 ч., всички почитатели и фенове на надареното дуо ще имат опцията да станат част от незабравимо прекарване.
От началото на 2018 година до момента Тото и Лъчо, които сами продуцират музиката си, прибавиха 6 нови песни към репертоара си, всяка от тях потвърдила се като шлагер. "Без да пие ", "Чужди усмивки ", "Хайвера ", "Катран " и най-новата "НО! " ще са единствено част от програмата, която приготвят "СкандаУ "ните момчета. За да е цялостна страстта и прекарването, на сцената ще се качат и гост-изпълнители, които групата към този момент ще резервира в загадка.
През 2017 и 2018 година момчетата бяха оповестени за група на годината на Музикалните награди на БГ радио, както и на 359 Hip Hop Awards. Друго доказателство за триумфите на Тото и Лъчо са хилядите почитатели и клиенти на каналите им в обществените мрежи. В допълнение е и фактът, че точно те са първите реализатори от новото потомство актьори, които се осмеляват да провеждат концерт с подобен мащаб.
Билети за събитието се продават от през днешния ден, 29 октомври, в мрежата на Eventim. Цената е 10 лева, а за всички посетители в неравностойно състояние входът ще е безвъзмезден.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР