Една от най-печелившите и процъфтяващи развлекателни индустрии за възрастни е

...
Една от най-печелившите и процъфтяващи развлекателни индустрии за възрастни е
Коментари Харесай

Мрачно проклятие ли избива порнозвездите? 4 актриси умряха за 2 месеца

Една от най-печелившите и процъфтяващи развлекателни промишлености за възрастни е потънала в мрак и горест. Само за два месеца порноиндустрията се сбогува с 4 от своите звезди, които се самоубиха.

Дали е злополучно стичане на събитията или става дума за някакво проклинание, което тегне над сектора?

Смъртните случаи не се разясняват, а шефовете и притежатели на кино студия изричат само съболезнования и пускат клиширани прессъобщения, цялостни с думи за тъга, дълбока горест и неимоверна липса. В същото време актьорите и актрисите от филмите за възрастни непрекъснато се оплакват от дълбока рецесия и зараза от меланхолия и незаинтересованост измежду своите.

Това положение на душeвността, за което са присъщи признаци като обща изнемощялост, липса на стремежи за каквато и да е активност, липса на мотивация, загуба или увеличение на телесното тегло, се среща два пъти по-често при дамите в сравнение с при мъжете. И доста по-често води до самоубийства измежду представителките на нежния пол, които един път изпаднали в това тежко психическо положение, доста мъчно съумяват да излязат от него.

Според последните налични сведения и четирите мъртви актриси са страдали от тежка меланхолия.

Всичко стартира със гибелта на Аманда Фридленд, известна в сферата си с псевдонима Шайла Стайлс. На 9-и ноември 2017 година 35-годишната жена е открита мъртва в дома на майка си в канадската провинция Британска Колумбия. Причината за гибелта й не се оповестява. Известно е, че нейни сътрудници се опитвали да й оказват помощ, като са събирали средства, с цел да заплаща разноските си по лекуването на някаква болест. Стайлс стартира кариерата си, когато е единствено на 16 година, снимала се е в над 500 порнофилма.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР