Една от най-опитните и добри двойки в плажния волейбол в

...
Една от най-опитните и добри двойки в плажния волейбол в
Коментари Харесай

Фаворитите Колев и Митев триумфираха в Sport Pass Cup Plovdiv

Една от най-опитните и положителни двойки в плажния волейбол в България - Николай Колев и Константин Митев, станаха първенци в Sport Pass Cup Plovdiv, част от Beach Volley Mania 2018. Двамата оправдаха ролята си на любимци и стъпиха на върха в конкуренцията, в която се включиха 28 двойки.
Във финала те се постановиха с 2:0 (21:16, 21:19) против Димитър Калчев и Тома Станков.

Мачовете се играха на игрищата на ВК Марица в Пловдив, като решителните дуели минаха при огромен интерес. В разногласието за третото място оставилите отлични усещания Лъчезар Стоименов и Димитър Василев се постановиха с 2:1 против Иван Бонжолов и Стефан Славков.
Шампионите бяха наградени с купи и медали, както и с дарове от издателска къща " Жануа '98 " и Oshee. Всички състезатели събраха точки за класирането за финалния шампионат, който ще дефинира носителите на огромните награди - годишни карти Sport Pass и слънчеви очила от Kwiat.

В полуфиналите Колев и Митев трябваше да разчитат на големия си опит, с цел да победят с 2:1 Стоименов и Василев. Младите състезатели, спечелили благосклонностите на публиката, имаха отлични благоприятни условия да стигнат до успеха, само че отстъпиха със 17:19 в тайбрека.

Във финала Колев и Митев се показаха мощно и победиха игралите с огромен възторг Калчев и Станков. Пълен запис на финала можете да гледате тук: https://www.facebook.com/volleymaniabg/videos/2071985329542680/
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР