Една от най-опитните български футболистки – Радослава Славчева, се завърна

...
Една от най-опитните български футболистки – Радослава Славчева, се завърна
Коментари Харесай

Етър се похвали с любопитно ново попълнение

Една от най-опитните български футболистки – Радослава Славчева, се завърна в родния Велико Търново и стартира да работи за Етър. Родена е на 18 юли 1984 година „ Болярката “ стартира с футболната топка на 8-годишна възраст, като тренира при Петър Харалампиев и се приготвя самостоятелно. Кариерата й стартира в ЛП Суперспорт, където още първата година става първенец и печели Купата на България.

„ След това отпътувах за Украйна – в Заря (Луганск), а след това и в Нафтохимик (Калуш), с който също станахме първенци и взехме Купата на Украйна. После спонсорът се отдръпна и играх в Иличовка (Мариупол). През 2009 година отпътувах за Гърция в Амазония (Драма), който влезе от Първа лига в елита и направи изненада, като завоюва Купата на Гърция, като победихме ПАОК, който нямаше 10 години загуба “, споделя Радослава Славчева пред уеб страницата на Етър.

Винаги е играла централен бранител. В националния тим на България дебютира в мач от квалификациите за Европейско състезание на 18.11.2006 година против Естония, когато побеждаваме с 5:0. Има над 40 публични мача при дамите, а общо срещите й с националния екип са над 100.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР