Една от най-обичаните турски актриси Фахрие Евджен, известна като Неджля

...
Една от най-обичаните турски актриси Фахрие Евджен, известна като Неджля
Коментари Харесай

Звезда от „Листопад“ чака бебе от колега

Една от най-обичаните турски актриси Фахрие Евджен, известна като Неджля поради ролята си в „ Листопад “, е в очакване на първородната си рожба. Татко на бъдещото бебе е нейният сътрудник Бурак Йозчивит, изиграл ролята на Кемал в „ Черна обич “. Бъдещите родители потвърдиха новината за третия член в фамилията. Двамата били изловени от турски публицисти на излизане от първокласен истанбулски ресторант в тузарския квартал „ Арнаукой “. Неочаквано за самите тях първите въпроси били директни и обвързани с бъдещото им дете, писа „ Телеграф “.

Красивата Фахрие не съумяла да скрие разстройването, което провокирали многочислените питанки и удостоверила към този момент тиражираната от пет години богатства новина. Актрисата употребила момента да отхвърли редица спекулации към бременността си, в това число и че е отправила забрани към Бурак по отношение на някои негови привички: „ Не съм му забранявала да се пръска с парфюм, както четох. Разбира се, че не би трябвало да се прекалява, само че не сме развили сходна вманиаченост. Въпреки това се стараем да се отнасяме към всичко с огромно внимание “, споделя тя.

Красавицата се е сдобила с литература за идното майчинство. Това бил пожеланият от нея способ, който да я приготви за детето и нужните за развъждането му грижи.

„ Много съм деликатна с избора си на храна, по тази причина не се учудвайте, в случай че с Бурак още веднъж ни засечете да хапваме измежду нощ “, пошегува се тя и показа, че раждането ще е в Турция, а полът на бебето още не е явен.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР