Една от най-обичаните италиански актриси Клаудия Кардинале е голямата звезда

...
Една от най-обичаните италиански актриси Клаудия Кардинале е голямата звезда
Коментари Харесай

Клаудия Кардинале е голямата звезда в нов сериал по bTV

Една от най-обичаните италиански актриси Клаудия Кардинале е огромната звезда в новия сериал Салон за хубост. Премиерните за България епизоди стартират на 2 юли и ще се излъчва всеки работен ден в 21:30 ч. по bTV. В италианската продукция взе участие и Джулиана де Сио, позната на българската аудитория от Октопод.

Главната роля се извършва от Мануела Аркури, позната от излъчващата се сега сага Убежище от грехове. Родена е през 1977 година, фотомодел, актриса и водеща в РАИ, в пика на моделския си интервал Мануела е най-търсената италианка във виртуалното пространство. Започва кариерата си на 14-годишна възраст с участия във всевъзможни състезания за хубост. Била е измежду 50-те най-желани дами в света в ранглиста на сп. Макс.

ЗА СЕРИАЛА

Икономическата рецесия в Eвропа се отразява зле на дребното италианско градче Орвието, като Лука е заставен да затвори фризьорския салон там и да потърси нов метод за прехранване. Той отпътува за Рим дружно с новата си другарка Лаура – фризьорка с финансови проблеми, която живее със своята внучка и нейните тийнейджърски драми.

В Рим Лука и Лаура се срещат с Джесика – разочарована от любовта на Сам млада жена, която се сприятелява с Франсоаз и симпатичната госпожа Джермана. Лука и четирите дами отварят нов фризьорски салон в центъра на Рим. Историята на новия им бизнес обаче е застрашена от остарял зложелател на Лука – амбициозната Анализа Ботели.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР