Една от най-обичаните и уважавани алтернативни метъл банди в света

...
Една от най-обичаните и уважавани алтернативни метъл банди в света
Коментари Харесай

STONE SOUR ще разтърсят летище „София“ за началото на лятото

Една от най-обичаните и уважавани различни метъл банди в света STONE SOUR се завръща в България с пълнокръвно шоу и чисто нов албум. Шоуто им ще се организира на 27 юни в парка на летище " София " до Терминал 2.

Можете да се басирате, че ние Организаторите от екипа на EventEase споделят, че всеки може да се басира с тях, че като хазаин се вълнуват толкоз доста, колкото и всички почитатели на бандата. А и освен – горди са, че поканата им към групата за концерт в София е призната. Колко постоянно се случва страната ни да посетят актьори, чиито музикални планове имат платинен статус по продажби в Съединени американски щати или пък са им донесли номинация за премия Grammy? Макар към днешна дата Кори Тейлър да не се отнася изключително уважително към институцията Grammy, която номинира другата му тайфа -SLIPKNOT, за " Best Metal Performance " три пъти през годините, то този факт остава част от неговата музикална кариера. А тя - една дълга и безспорно сполучлива кариера, започва точно със STONE SOUR през 1992г. И не с цел да придаваме спомагателна тежест на името STONE SOUR, а с цел да покажем, че споделяме мнението на сътрудниците, ще си позволим да споменем и някои от наградите, които са получили момчетата от авторитетни профилирани музикални издания като Metal Hammer, които присъдиха на групата премията " Best International Band " за 2013г. на техните " Metal Hammer Golden Gods Awards " и Revolver, които през същата година пък закичиха Кори Тейлър с купата " Best Vocalist " на своите " Revolver Golden Gods ".

А през 2017 година STONE SOUR прескочиха прага на 1 млн. продажби на албума си от 2006-а " Come What(ever) May”, както регистрира IRAA (Асоциацията на звукозаписната промишленост в Америка), което го направи платинен. Сега бандата има нов албум " Hydrograd ", който ще показа онлайн освен в родината си Съединени американски щати, само че и на огромно европейско турне, което минава и през София на 27 юни 2018г.

Кори Тейлър се разписа с концерт у нас със STONE SOUR преди 8 години на националния стадион " Васил Левски " на едно с банди като RAMMSTEIN, MANOWAR, ALICE IN CHAINS и WHITIN TEMPTATION, на втория ден на Sonisphere Festival 2010, чието издание бе сцена и на така наречен " Голяма четворка " - METALLICA, MEGADETH, SLAYER и ANTHRAX, които за първи път в историята свириха на една сцена в границите на фестивала в българската столица. Именно тогава българската аудитория разбра с цялостна мощ за какво STONE SOUR са известни с в действителност интензивните си осъществявания онлайн. От през днешния ден към този момент може да започва противоположното преброяване до втория концерт на групата пред същата тази екзалтирана аудитория.

STONE SOUR идват в състав: Corey Taylor - вокали, Josh Road - китари, Roy Mayorga - барабани, Jimmy Chow - бас, Christian Martucci – китара; и ще показват дълга концертна стратегия. Очаквано в сетлиста ще са включени части като " Bother ", " 30/30-150 ", " Through Glass ", и " Tired”.

Концертната зона ще бъде завършена напълно към съществуващия амфитеатър в парка на Терминал 2 на Летище София, със сцена ситуирана до живописното езеро с натурален фон от излитащи и кацащи самолети. Входът за събитието ще бъде построен в непосредствена непосредственост до изхода/входа на метростанцията, спирката на рейсове с номера 84 и 184, както и паркинга на Терминал 2, а вратите за всички почитатели ще отворят тъкмо в 19.00ч. на 27 юни.

Билети " Ранно пиле " на цена от 45 лева може да намерите единствено в магазин ЯКО (гр. София, ул. " Граф Игнатиев " No43). Стандартни билети от 50/55 лева в цяла България от мрежата на Ticketportal.bg и на касите на билетопродавача в НДК, ОМВ, На Тъмно, книжарници Booktrading и онлайн непосредствено от линка http://bit.ly/StoneSourSofia

В продажба са и и разнообразни VIP пакети за фестивала, като най-атрактивния дава право на единствено шест фена да са на сцената по време на първите три песни на групата.

VIP Пакети може да намерите на: http://bit.ly/StoneSourVip

Следете събитието на facebook: https://www.facebook.com/events/1970869229829779/
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР