Една от най-новите и изключително бързо набиращи популярност поп фолк

...
Една от най-новите и изключително бързо набиращи популярност поп фолк
Коментари Харесай

Megami Club Plovdiv докара до екстаз клиентите си

Една от най-новите и извънредно бързо набиращи известност поп фолк певици Джулия постави началото на " Ecstasy " седмицата. Певицата извърши пред публиката супер шлагера “Бръммм “, който е дует с Анелия и цялостен месец беше преди всичко в влиятелна родна музикална ранглиста.

Самата тя - Галена вилня в Megami Club Plovdiv в четвъртък. Нейното посещение беше особено, защото звездата показа пред пловдивската аудитория най-новата си ария " Маракеш ", дует с Цветелина Янева. 

Най-големият купонджия и шегобиец измежду поп фолк артистите - Константин докара до празненство възторг публиката в петъчната нощ. А в събота се организира кулминационното " Ecstasy " DJ party.

Богинята на нощния живот постоянно се потапя в тематиката за любовта. Тази седмица събитията ще са обединени от концепцията за " Place of Love " (Мястото на любовта).

Анелия несъмнено е измежду най-желаните реализатори в клубовете, а музикалните й планове владеят сърцата на почитателите и класациите. Певицата постоянно е казвала, че е човек, който работи с душа и сърце, а в последните пет-шест години неин приоритет е работата. В сряда вечер изпълнителката ще е специфичен посетител в Megami Club Plovdiv.

" Купих ти сърце " е последният шлагер на Емануела и Джордан. Звездата, която е измежду ТОП певиците в сектора, дава обещание на тези, които ще я чуят и видят онлайн в четвъртък в Megami Club Plovdiv, че ще извърши песента доста пъти... тъй като самата тя я обожава.

През останалия един месец от лятото, в клубовете ще звучи новия шлагер на Теди Александрова " Цяло лято ". Още в петък вечер русата поп фолк хала ще показа онлайн парчето на сцената на Megami Club Plovdiv. Както традицията изисква, в събота ще се състои кулминационното празненство, сплотяващо седмичната празненство идея в Богинята на нощния живот - " Place for Love ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР