Една от най-незабравимите участнички в "Биг Брадър" Лиляна Ангелова е

...
Една от най-незабравимите участнички в "Биг Брадър" Лиляна Ангелова е
Коментари Харесай

Брадърката Лили: Надявам се да получа сериозна роля в български сериал

Една от най-незабравимите участнички в "Биг Брадър " Лиляна Ангелова е от град Пловдив. Родена е на 7 юли 1981 година. Завършила е висшето си обучение в Техническия университет в Габрово, компетентност "Публична администрация ". След това учи магистратура в Нов български университет със компетентност актьорско майсторство. Става известна с присъединяване си в телевизионния формат "Биг брат 3” през 2006 година Там засуканата пловдивчанка стартира връзка с ръгбиста Боби, само че през днешния ден тя към този момент е в предишното. Какви са проектите й сега и дали отново би влезнала в Къщата, Лили описа пред Woman.bg:

-Лили, ти си известна като една от дамите с най-хубава кожа в България. Как я поддържаш и прибягваш ли до хиалурон, както направи единствено преди дни Николета Лозанова, която даже постна своя фотография във Facebook?

-Благодаря за комплимента! При мен хубавата кожа е 50% ген и 50% поддръжка, като употребявам висок клас козметика. Най-важното е, че одобрявам Омега 3 и Естер С с най-високо наличие на витамин С, който подкрепя колагена в кожата. Разбира се, че си поставям хиалурон доста тънко на устните. Обичам нещата да са красиви, симетрични и да имат натурален резултат.

-Призна в изявление, че си се избавила от киста с помощта на холистичната медицина. Трудно ли се взема решението да кривнеш от пътя на обичайното лекуване и кой те поддържа най-силно в този сложен за теб миг?

Прочети повече тук:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР