Една от най-неочакваните и радостни новини от началото на тази

...
Една от най-неочакваните и радостни новини от началото на тази
Коментари Харесай

Detroit: Become Human, Heavy Rain и Beyond: Two Souls с дати на излизане за PC

Една от най-неочакваните и радостни вести от началото на тази година, без подозрение беше това, че Detroit: Become Human, Heavy Rain и Beyond: Two Souls – трите огромни ексклузива за PS4 на Quatnic Dreams – ще се появят и за PC. Те ще излязат в Epic Games Store, като тази седмица имаме и датите, на която това ще стане. Всъщност за Detroit: Become Human нямаме съответна дата, а единствено анонса, че може да я чакаме тази есен. Що се отнася до Heavy Rain, то играта ще направи дебюта си за Windows на 24-ми идващия месец, а на 24-ти този месец, ще получим достъпа до особено демо. Beyond: Two Souls ще излезе на 22.07, а демото към нея – на 27-ми юни.

Новината е чудесна, защото доста по-широк кръг ще могат да се срещнат с гения на Дейвид Кейдж и съответните заглавия, които до момента бяха заключени за всички други, с изключение на за притежателите на PlayStation конзоли.

Detroit: Become Human, последната от трите игри, които излезе през предходната година ви сблъсква с една бъдеща обстановка, в която един против различен се изправят хората против андроидите. Кое е човешко? И кое не е? Кое отличава машината от човек? Играта се отличава, както със своята история, по този начин и със комплицираната система на изборите, които ще създадат приключението на Quantic, ваше лично прекарване.

Beyond: Two Souls излезе преди шест години и се одобри с по-скоро смесени реакции. Играта ви потапя в света на Джоуди Хоумс, млада жена, която се изправя пред голям брой рискове в търсене на истината, а компания ѝ прави свръхестествена мощ, която е с нея още от детството ѝ. В играта вземат участие известните холивудски звезди Елън Пейдж и Уилям Дефо.

Heavy Rain, най-старата от трите игри, излязла през 2010, като единствена от трите игри, се появи и за PC. Влезте в ролята на четирима герои, всеки със своята лична история и претекстове, тръгнали по следите на тъмно зло – Оригамения палач.

И трите игри към този момент са налични за предварителна поръчка.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР