Една от най-нежните и красиви носителки на титлата Мис България

...
Една от най-нежните и красиви носителки на титлата Мис България
Коментари Харесай

Мис България 2018 стана жертва на хакерска атака

Една от най-нежните и красиви носителки на купата Мис България (2018) и Мис Планет Талант (2019) Теодора Мудева стана жертва на хакерска офанзива. Часове откакто възпитаничката на Английската гимназия в Бургас получава отлични оценки на матурите, телефонът й блокира. Оказва се, че профилите й в обществените мрежи, както и електронната й поща, са недостъпни, след което излиза наяве, че би трябвало да заплати, с цел да си ги върне.

„ По-късно разбрах, че е употребявано препращащо IP и хакерът е имал достъп до всичко в телефона ми. Занесох апарата при експерти, които отстраниха целия хак, само че се оказа, че е изработен много майсторски. Не съм и очаквала, че може да съставлявам подобен интерес за сходни хора и за това не съм била деликатна в измислянето на пароли и въобще във виртуалното пространство. Сега разбирам, че това е неточност. Не зная какво са търсили, само че сигурно не са го намерили. Това, което демонстрирам намерено, това съм аз самата и не укривам нищо в телефона “, разяснява миската.

Теодора е безапелационна в мнението си, че никой не би трябвало да се поддава на сходно виртуално изнудване. Дори се пробва да гледа метафизичен на нещата. Всеки край може да е начало и откакто доста скоро за нея стартира нов стадий от живота й като студентка в Софийския университет, това може да е и нов старт на обществения й интернет живот. Красивата мис към този момент събира своите почитатели в новия си профил в Инстаграм.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР