Една от най-нашумелите актриси Диана Димитрова взриви мрежата с пост

...
Една от най-нашумелите актриси Диана Димитрова взриви мрежата с пост
Коментари Харесай

Прочута актриса взриви мрежата: Не ви ли е срам, пенсията е ...

Една от най-нашумелите актриси Диана Димитрова взриви мрежата с пост против политиците. Красавицата, пробира като доктор Огнянова, се разчувства в първия парламентарен ден,описвайки преживелица с пенсионер. Ето текстът от персоналния й профил:

 

" Ще стартира по този начин.
Днес, без да загатвам повода, бях в пощата. Станах очевидец, по какъв начин човек по-възрастен от дядо ми, който е на 81г., получава пенсия. Беше се подпрял на бастуна си, някак достолепно, като владетел, смирено преброи 365 лв. и стотинките остави с думите към служителката:
- Почерпете се кафе. Останах безмълвна.
След малко в мен се надигна несдържан яд към хората, които през днешния ден бяха в Парламента. Думи, думи и празнина без деяние.
Питам се като жител, като елементарна артистка - НЕ Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС) ЛИ Е СРАМ?!
Но тъй като запознат съм занаята, знам, че отговорът е НЕ.
Казвам си, не пиши такива постове, не приказва с имена, знаеш, че си избрала да живееш в една от най-мафиотските страни в света, където всеки си мие ръцете с различен, където можеш да убиваш безнаказано ( в случай че имаш ``закрилата``)
Може и да те няма след време, тъй като не лижеш задници...
Как може ежемесечните ми тампони да костват 10лв. и минималната пенсия да е това?! Хората умират от бедност, от заболявания и липса на грижа, а Вие драги ``велики управници`` не можете да разделите кокала?!
Мисля си, че казусът е в нас, елементарните хора. Аз също съм включително, тъй като позволението, тези ``хора`` да влязат в домовете ни и да серат на дворовете ни, е наше.
Да се пуснеш по течението е най-естествено, само че когато реката е цялостна с кръв, самоубийството е много неприятно.
На мен ми пука за България и няма да се цензурирам за в бъдеще, каквото и да ми коства това ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР