Една от най-красивите участнички във 2-ри сезон на култовото предаване

...
Една от най-красивите участнички във 2-ри сезон на култовото предаване
Коментари Харесай

Айлин от Ергенът: Предаването помогна на кариеррата ми

Една от най-красивите участнички във 2-ри сезон на паметното предаване " Ергенът ", част от най-коментираното трио, което се разпадна в последните епизоди -  Айлин , застана пред камерата на , с цел да ни опише за цялото прекарване, а и  да отговори на многото задавани от вас въпроси .

С усмивка на уста Айлин сяда на диванчето на Jenite.bg и ни споделя, че е влезнала в предаването още преди да види Евгени, само че виждайки го на анонса, тя с неспокойствие и любознание чака тяхната първа среща. Споделя ни, че по фотография или малко видео не може да си построи никакво мнение за това дали й подхожда даден мъж, по тази причина желанието й да го види очи в очи е още по-засилено. Една от аргументите да влезе в " Ергенът " е  да помогне това показване на моделската й кариера , което се случва сигурно. 

Айлин  странеше от конфликтните обстановки , като беше забъркана единствено в една от тях - размяната на бележки - където Пам я упрекна, че третира мъжете " като ходещи мъжки полови органи ". Тя показа, че е разочарована от държанието на plus size моделката. 

Поговорихме си за възприятията, които е развила в предаването. Има ли още такива към Евгени? Какво е харесала и какво не в него като мъж? 

В  ни ви попитахме какво желаете да разберете от Айлин, а част от въпросите бяха:

- Какъв парфюм употребява, че всички приказват за него?

- Влюби ли се в действителност в Евгени?

- Кой би избавила от предаването?

- Грим рутина

- Кой би трябвало да завоюва сърцето на Евгени? 

и още... гледайте!!!

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР