Една от най-красивите съвременни любовни истории е на талантливия актьор

...
Една от най-красивите съвременни любовни истории е на талантливия актьор
Коментари Харесай

Семейство Клуни: любов, нежност, грижа

Една от най-красивите модерни любовни истории е на надарения артист Джордж Клуни и прелестната му брачна половинка Амал. Двамата се радват на благополучен брак към този момент четвърта година и на две общи страхотни деца - близнаците  Ела и Александър



В изявление преди време Клуни съобщи, че в случай че би трябвало да жертва живота си поради брачната половинка си, би го направил без грам съмнение. „ Бих починал за Амал “, споделя артистът. Независимо на какво събитие са, те не пропущат да показват красивата си обич. 

Любопитното за първата им среща е, че на него даже не му се постанова да излезе от у дома. Първото им виждане било през 2013 година, когато Клуни се намирал в италианското си имение покрай езерото  Комо .
 Клуни не стопира да показва любовта си към своята прелестна брачна половинка Амал gettyimages
„ Общ другар ми звъна и ми сподели: Идвам при теб, може ли да дойда с една другарка? Отговорих му: Да, несъмнено “.Интересен факт е, че сътрудникът на  Клуни  още щом се срещнал с красивата Амал имал някакво предусещане по какъв начин ще се развият нещата. По-късно същия ден звъннал на Джордж и му споделил: " Жената, с която се срещнах при теб, ще се ожениш за нея ".... И това в действителност се случи ", споделя  Джордж Клуни. -->
 Амал Клуни Guliver/Getty Images

Крисив и сантиментален е и методът по който той й предложил брак . Клуни чакал 20 минути на колене, с цел да получи отговор от обичаната си Амал на най-важния въпрос. Холивудският актьор поканил хубавицата на сантиментална вечеря в дома си. Поднесъл шампанско и я помолил да потърси запалка, с цел да възпламенят свещи.

За задачата и показал едно чекмедже в близкия скрин. Тя отворила чекмеджето, но вместо запалка видяла красива кутийка с годежен пръстен. Обърнала се ненадейно и видяла, че Джордж към този момент чака отговора й на колене.

„ Стоях по този начин в продължение на 20 минути. Тя просто се взираше в пръстена и споделяше „ О, Боже мой! “. Беше толкоз шокирана “, спомня си артистът.

В последна сметка година по-късно Джордж Клуни и красивата адвокатка си споделят " Да " във Венеция. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР