Една от най-красивите и талантливи пловдивчанки вече е омъжена... Биляна

...
Една от най-красивите и талантливи пловдивчанки вече е омъжена... Биляна
Коментари Харесай

Една от най-красивите и талантливи пловдивчанки вече е омъжена

Една от най-красивите и надарени пловдивчанки към този момент е омъжена... Биляна Андрончева от " Трио Сопрано " сподели " Да “ на своя фаворит Любомир Джалев. " Темата на сватбата бе Париж. И това не е инцидентно, тъй като и аз, и Любо сме влюбени в този град. Беше обич от пръв взор по време на нашето странствуване напролет. Айфеловата кула е нашето обичано място, на което се почувствахме най-романтично и уютно. Затова взехме решение дребни статуетки на този знак да красят масите на нашето празненство “, споделя булката. Биляна и Любо се венчаха на изнесен обред в Пловдив.

През 2006 година чаровната пловдивчанка приключва ГХП " Св. Св. Кирил и Методий " с филантропичен профил – български и британски език. Същата година е призната в Академията за музикално, танцово и изобразително изкуство - Пловдив (AМТИИ-Пловдив) със компетентност - " Педагогика на образованието по музика ".

През 2007 година е призната с втора компетентност " Изпълнителско изкуство - класическо пеене " в класа на доцент доктор Тони Шекерджиева - Новак. През 2011 година приключва АМТИИ – Пловдив с професионална подготовка " оперна певица " по едната компетентност и " преподавател по музика в СОУ " по другата компетентност. През 2012г. приключва магистърска степен " Изпълнителско изкуство – класическо пеене " в АМТИИ-Пловдив в класа на доцент Д-р Тони Шекерджиева – Новак. През октомври 2011 година е призната втора магистърска степен – " Графичен дизайн " в ПУ " Паисий Хилендарски ".

По време на следването взе участие в голям брой продукции, както в АМТИИ - Пловдив, по този начин и в Нов български университет - София. Работи с Пламен Първанов /диригент и основен живописен началник ОФД - Пазардик/ и с доц.Кирил Чапликов /диригент на Акадимичния симф.оркестър в АМТИИ-Пловдив и диригент на Пазарджишки симфоничен оркестър/. На 21.10.2008г. - показва студентите по оперно пеене от АМТИИ-Пловдив на годишния музикален фестивал в Тракийски университет в град Одрин.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР