Една от най-красивите и желани жени на света, Моника Белучи,

...
Една от най-красивите и желани жени на света, Моника Белучи,
Коментари Харесай

Моника Белучи и нейните 4 правила за хранене

Една от най-красивите и мечтани дами на света, Моника Белучи, продължава да наподобява ужасно даже на 55. Секси, цялостна с сила и онази неповторима женственост, която омагьосва всички...
 Моника Белучи и какъв брой секси е актрисата в Рим
Моника Белучи - секси и на 55

Актрисата показва жанр и класа в Рим

В същото време актрисата не се изтезава със строги диети. Отношението ѝ към храненето надалеч не граничи с фанатизъм, тъкмо противоположното.

За да резервира младостта и хубостта за по-дълго време, звездата от „ Малена “, „ Необратимо “ и „ Матрицата “ е създала свои лични правила на хранене. От канала Joinfo са селектирали най-важните от тях.

on Jul 9, 2020 at 2:45am PDT

1. Красивата италианка се придържа към три хранения дневно. Други благоприятни условия са неприемливи за нея.

2. Мазните храни, алкохолни питиета и сладкишите са единствено в краен случай, тъй като честата им приложимост подтиква секрецията на инсулин и води до струпване на мазнини.

3. Най-малко 2 литра вода на ден, като сокове, чай и кафе не се броят. Зеленчуците – сурови, приготвени на пара или на скара, са най-предпочитани от нея.

4. Порциите не би трябвало да са дребни. Но не трябва да прибягваме до хапвания сред главните хранения и да сипваме в допълнение, даже и да не сме се заситили изцяло.

on Dec 7, 2019 at 12:24am PST

Освен тези елементарни правила, актрисата залага и на постоянни физически извършения, които ѝ оказват помощ да поддържа формата си и да се усеща добре.
 Моника Белучи и тайните ѝ за хубост
Тайните на Моника Белучи

Как се поддържа във форма актрисата

Благодарение на такива елементарни секрети, Моника Белучи към момента радва почитателите освен с съвършено изиграни функции, а и с необикновен външен тип.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР