Една от най-коментираните теми в музикалния бизнес е “бъдещето” на

...
Една от най-коментираните теми в музикалния бизнес е “бъдещето” на
Коментари Харесай

Ъпсурт потвърдиха раздялата

Една от най-коментираните тематики в музикалния бизнес е “бъдещето” на група Ъпсурт. След седмици на спекулации и догадки към този момент има изясненост по проблема. На своето последно клубно присъединяване в Bedroom Premium club, група Ъпсурт се състоеше от двама, а не от трима реализатори - Ицо Хазарта и Бат Венци.

По време на цялото шоу, те нито за момент не разясниха, какво се случва с сътрудника им Буч. Нямаше даже и незадълбочен намек или имитация за развоя на събитията. Абсолютно погрешни се оказаха и “новините”, че Ицо Хазарта има възбрана да извършва паметните шлагери на групата. Момчетата безусловно взривиха клуба с най-емблематичните песни на Ъпсурт.

Цяла вечер с тях бяха и девойките от балета им, както и вокалистката Мария Драгнева. Един любопитен подробност обаче, ще отвори нова тематика на дискусия. Въпреки упованието на над 400 души, Ицо Хазарта да извърши онлайн своя цялостен шлагер “Браво, господине” това не се случи. Каква е повода песента да не е включена, в авансово планувания репертоар не стана ясно.

Според мнения в обществените мрежи, Ицо Хазарта се готви за собствен независим албум и солови изяви. Въпреки този факт обаче, Ъпсурт ще продължи да съществува, а ползата към тях е голям.

Това демонстрира и справката за купените билети за идният им огромен концерт с рапъра 100 Кила. Дали това ще е прощалната изява, на групата в автентичен състав, следва да разберем.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР