Една от най-коментираните теми на второто издание на Лайфстайл наградите

...
Една от най-коментираните теми на второто издание на Лайфстайл наградите
Коментари Харесай

Мегз И Мария: Преглътнахме Егото И Си Простихме

Една от най-коментираните тематики на второто издание на Лайфстайл премиите беше сдобряването на Мегз и Мария. Двете дойдоха хванати на разположение с час забавяне. Всички присъстващи останаха в шок. Веднага започнаха шушукания и мнения. Гостите не имаха вяра на очите си. Припомняме, че до през вчерашния ден двете не даваха да се видят и си разменяха обиди в народен ефир. Мария назова Мегз Психопатка, а Мегз и отвърна, че тя пък е комоаньонка. Това постави завършек на огромното другарство сред тях и те се трансфораха в очевидни врагове. Като взаймно се тровиха цялостен месец пред очите на феновете.

Изглежда това е останало в предишното. Вчера двете хубавици не се отделиха една от друга. Те си говореха близко и кокетно и не спираха да се смеят. Дори се снимаха взаймно до момента в който получаваха статуетките си. Мегз получи приз за най-влиятелна звезда в обществените мрежи ”, а Мария за “най-стилна звезда ”.

Цяла вечер двете бяха обект на одумвануя от страна на гостите и се трансфораха в централна тематика за всички всемирски излъчвания, които не спираха да им желаят изявленията. Двете дами споделиха, че са съумели да преглътнат егото си и още веднъж са намерили път една към друга. Те още споделиха, че значително изолацията ги е вкарала в битовизми и е основала напрежение сред тях тъй като и двете са доста мощни характери, които мъчно си замълчават и вършат компромис.

Това навъси много от колежките на Мария, тъй като тя съумя както постоянно да им отмъкне медииното въздействие не с гений, а с персоналния си живот.

 1
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР